Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ungari köökAutor(id): Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg
Kujundaja: Heiki Loomann
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 1994
Originaalkeel:
ISBN: 998580712X
Lehekülgi: 314
Sari: Maailma toite 1
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 175 × 220 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
#T222# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.
Hõimurahva rahvusköögist leiavad meie perenaised lihtsaid ja koduseid retsepte igapäevasele toidulauale ja samas piisavalt ka eksootilisi piduroogasid. Sellised ungari toidud, nagu guljašš, paprikašš, letšo, põrkõlt, praetud kanapoeg, kalasupp, küpsetatud põrsas, hanepraad ja hanemaksapasteet, on kuulsad üle kogu maailma.
Märksõnad
rahvustoidud
ungari
kokaraamatud
Maailma toite
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid ja tekst: Harri Ilves, Grillime aasta ringi,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,00 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Herbert Feldkamp, Annegret Weilandt, Kodused pasteedid ja terriinid,
Tormikiri, 2003, hind: 10,00 eurot
Harri Ilves, Kala ja mereannid,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Raili Mikk, Sõbraks sojaga,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 8,00 eurot
Ahjus küpsetatud linnuliha,
International Masters Publishers AB, 2009, hind: 6,00 eurot
Grillitud toidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Retsepte piimast,
Eesti Piimandusmuuseum, 2012, hind: 4,00 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja koogid,
Menu, 2011, hind: 10,00 eurot
Mart Vabar, Küüslauk koduaias ja -köögis,
Aabitsakukk, 2007, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2245 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!