Teema: Toitumine
Pealkiri:
Toit kui ravim. Praktiline teejuht tervendava toidu juurdeAutor(id): Pierre Jean Cousin
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Marju Algvere
ISBN: 9985313097
Lehekülgi: 144
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 190 × 235 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
«Toit kui ravim» on ainulaadne praktiline teejuht toitude ja jookide tervendavate omaduste juurde. Rahvusvaheliselt tunnustatud akupunktuuri ja taimravi spetsialist Pierre Jean Cousin selgitab, kuidas teatud toidud mitte ainult ei aita teatud haiguseseisundeid vältida, vaid paljudel juhtudel mõjuvad haigusesümptomitele leevendavalt või isegi tervendavalt.
Raamat koosneb kolmest osas. Esimeses osas vaadeldakse rohkem kui 140 toitu. Kirjeldatakse igaühe koostisaineid ja konkreetseid tervisehädasid, mille suhtes neil on soodne mõju.
Teises osas on rohkem kui 80 sagedamini ettetulevat haigust, alates tavalisest külmetusest artriidi ja kõrge vererõhuni, grupeeritud kehasüsteemide järgi. Iga kehasüsteemi jaoks leiate sobivate tervendavate toitude nimistu, selgitused, kuidas toit saab seda kehasüsteemi tervena hoida ja probleeme kas kaotada või leevendada, samuti loendi haigustest koos üksikasjaliku infoga, milliseid toite süüa ja milliseid vältida.
Kolmandas osas leiate üle 180 tervisliku ja raviva retsepti.
Lisaks on raamatus toodud kergesti järgitav neljanädalane mürgistest jääkainetest vabanemise Detox-programm: tervendavate toitude, ravijookide ja harjutuste kava kehasüsteemide puhastamiseks ning elujõu ja tervise tugevdamiseks.
Originaali pealkiri: Healthy living. Food is medicine : the practical guide to healing foods. Eesti keeles
Märksõnad:
tervislik toitumine
toitumine
haigused
dieetravi
toidud
dieettoidud
toiduained
toiduvalmistamine
toitained
menüüd
toiduretseptid
käsiraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Toitumine alla viimati lisatud:
Adik Levin. Koostanud Kaia-Kaire Hunt; toimetanud Inge Pitsner, Dr Levini toitumistarkused. Ülevaade õigest toitumisest, toitumisteraapiast ja varjatud toidutalumatusest,
Pilgrim, 2015, hind: 23,00 eurot
Peter J. DAdamo ja Catherine Whitney, Võitle väsimusega veregrupidieedi abil. 4 veregruppi, 4 dieeti,
Ersen, 2005, hind: 15,00 eurot
Tervis Pluss ; koostajad Sirje Maasikamäe, Reeli Maasikamäe, Evelin Kivilo, Kalorid ja rasvad. Kaloritabelid, trenninõuanded, toitumissoovitused,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 5,00 eurot
Dr. William Howard Hayg, Raviretseptid kõikide haiguste vastu (Toitumine),
V. E., 1991, hind: 4,00 eurot
Leena Putkonen, Sobiv soolestikule! Tundliku kõhu ohjamiseks,
Ühinenud Ajakirjad, 2016, hind: 16,00 eurot
Toivo Niiberg, Idandid- see on Sinu tervis,
Eesti ühing Teadus kirjastus, 1992, hind: 3,00 eurot
Jessie Inchauspé, Glükoosirevolutsioon. Vere suhkrusisalduse tasakaalustamise elumuutev jõud. Kaota kaalu, pane piir isudele, saa tagasi oma energia ja söö edasi seda, mis sulle maitseb,
Pegasus, 2023, hind: 18,00 eurot
Brian Wansink, Ph D, Arutu söömine. Miks me sööme rohkem, kui arvame,
Nebadon, 2010, hind: 17,00 eurot
Mireille Guiliano, Prantslannad ei lähe paksuks. Toidu nautimise saladused,
Varrak, 2005, hind: 15,50 eurot
Joel Fuhrman, Lõpetage dieedid, elage tervislikult,
Tänapäev, 2017, hind: 16,00 eurot
Toitumine all on 377 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!