Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmastAutor(id):
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Toomas Metsis
ISBN: 9789985206355
Lehekülgi: 110
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 215x290
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
See, et jahust ja veest võib saada klassikalisi spagette, fusillisid, rigatonisid, kannelloone, ravioolisid jt, on lausa uskumatu. Kuidas neid ka ei nimetataks, kõik nad on valmistatud kõvast nisust. Siit raamatust saate ideid, kuidas koos köögiviljast, lihast, ulukilihast, kalast ja mereloomadest tehtud raguude, kastmete, maitsetaimede, juustu või koorega saab sellistest taignaviguritest valmistada oivalisi roogi.
Märksõnad:
Avita
pastatooted
pastatoidud
kokaraamatud
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2335 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!