Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas, 2015 Estada

Miks ja mida me sööme. Raamat peatub tõdemustel, et toitumine on oluline osa meie igapäevatoimingutest,toitumine on teraapia. Toitumise osa enesetundeleja tervisele on ütlemata suur. Vajalik on, et keha «rõõmustaks«iga toidukorra üle, mitte ei muutuks väsinuks ja loiuks. Käesolev kirjatükk tuletab meelde, et tähtis on teada, mida ja kuidas süüa, mis vahekorras kombineerida toiduaineid. Kui vajalikud on rasvad, suhkrud, vürtsid ja millised? Vältimatu on omada teavet kuidas erinevad toitained organismi elutegevustmõjutavad. Millal peaks sööma, mida söögiks valida ja kuidastoitu valmistada? Kui suured on otstarbekad toiduportsjonid? Viiakse kokku arusaam kogustest ja energiasisaldusest. Siinkohal näiteks ka mõned raamatus olevad kuldreeglid: «oled see, mida sööd», näiteid võib iga persoon ise mõelda «kõhurasva põletab rasv» «külluslik magus muudab vanaks» «vajad energiat, vaid määral, mida kulutad» Kõnealuse raamatu kaante vahele on koondatud huvitavaid tõekspidamisi toiduaineteja nende kasutamise kohta, kultuurilisi toitumistavasid,müüte ja uskumusi. Raamatus kirjutatu aitab mõista õigesti valitud toidu vajalikkust. Juttu tuleb rasvumise võimalikest põhjustest ja tagajärgedest,kehakaalu korrigeerimise eesmärgil kasutatavatest dieetidest. Ja siinkohal vaid üks näide raamatust, mis kinnistub nüüd ja seega on Sul meeles alati – 500 g köögivilju annab umbes sama palju energiat kui 2 šokolaadikompvekki! Käesolev käsiraamat on abiks – mõtlema ja tegutsema panevaks jõuks, ennekõike neile, kel soov teadlikumalt toituda. Aga ka neile kaasmaalastele, kes täna kuuluvad riskigruppi oma liigse kehakaalutõttu. Väärad toitumisharjumused on «võtmas võimust» ja valitsevad nii vaimu kui keha üle. Kogu retseptiosa on autor ise käesoleva raamatu jaoks valmistanud ja pildistanud. Tervislik, rasvane, magus, maitsekas

Raamatu autoriks on Tiina Ross kasutatud raamatud pealkirjaga Tervislik rasvane magus maitsekas on raamat kirjastuselt Estada aastast 2015

mille on kirjutanud Tiina Ross antud 2015 aasta raamat Tervislik rasvane magus maitsekas on Tiina Ross oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas vanaraamat.ee raamatupood Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Tervislik rasvane magus maitsekas",
teema: Kokaraamatud

Tervislik rasvane magus maitsekas
Pealkiri: Tervislik rasvane magus maitsekas
Autor(id): Tiina Ross

Kirjastus: Estada
Aasta: 2015
Originaalkeel:

ISBN: 9789949900558
Lehekülgi: 432


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 150x210
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Miks ja mida me sööme.

Raamat peatub tõdemustel, et toitumine on oluline osa meie igapäevatoimingutest,toitumine on teraapia. Toitumise osa enesetundeleja tervisele on ütlemata suur. Vajalik on, et keha «rõõmustaks«iga toidukorra üle, mitte ei muutuks väsinuks ja loiuks.

Käesolev kirjatükk tuletab meelde, et tähtis on teada, mida ja kuidas süüa, mis vahekorras kombineerida toiduaineid. Kui vajalikud on rasvad, suhkrud, vürtsid ja millised? Vältimatu on omada teavet kuidas erinevad toitained organismi elutegevustmõjutavad. Millal peaks sööma, mida söögiks valida ja kuidastoitu valmistada? Kui suured on otstarbekad toiduportsjonid? Viiakse kokku arusaam kogustest ja energiasisaldusest.

Siinkohal näiteks ka mõned raamatus olevad kuldreeglid:

«oled see, mida sööd», näiteid võib iga persoon ise mõelda
«kõhurasva põletab rasv»
«külluslik magus muudab vanaks»
«vajad energiat, vaid määral, mida kulutad»

Kõnealuse raamatu kaante vahele on koondatud huvitavaid tõekspidamisi toiduaineteja nende kasutamise kohta, kultuurilisi toitumistavasid,müüte ja uskumusi. Raamatus kirjutatu aitab mõista õigesti valitud toidu vajalikkust. Juttu tuleb rasvumise võimalikest põhjustest ja tagajärgedest,kehakaalu korrigeerimise eesmärgil kasutatavatest dieetidest.
Ja siinkohal vaid üks näide raamatust, mis kinnistub nüüd ja seega on Sul meeles alati – 500 g köögivilju annab umbes sama palju energiat kui 2 šokolaadikompvekki!

Käesolev käsiraamat on abiks – mõtlema ja tegutsema panevaks jõuks, ennekõike neile, kel soov teadlikumalt toituda. Aga ka neile kaasmaalastele, kes täna kuuluvad riskigruppi oma liigse kehakaalutõttu. Väärad toitumisharjumused on «võtmas võimust» ja valitsevad nii vaimu kui keha üle.

Kogu retseptiosa on autor ise käesoleva raamatu jaoks valmistanud ja pildistanud.

Tervislik, rasvane, magus, maitsekas

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1981, hind: 3,00 eurot
Ülle Hõbemägi, Eva-Liisa Kaaristo, GK - teadliku toitumise alustala, Varrak, 2018, hind: 20,90 eurot
Dunja Gulin, Hapenda,käärita,soola. Tervis ja elujõud fermenteeritud toidust., Koolibri, 2018, hind: 13,10 eurot
Andrues Vana, Kuidas kokata, Andrues, 2005, hind: 8,00 eurot
Olga Sjutkin ja Pavel Sjutkin, Nõukogude kokakunst. Retsepte ja tõsilugusid nõukaaja köögist, Tammerraamat, 2017, hind: 16,00 eurot
Joakim Lundblad, Bruno Ehrs, Dag Hermelin, Jaapani toite, Valgus, 2006, hind: 13,00 eurot
Aivar Kokk, Aivar Koka raamat. Minu maitseelamused, A. Kokk, 2018, hind: 7,00 eurot
Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök, Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Jamie Oliver, Cook with Jamie: My Guide to Making You a Better Cook, Michael Joseph Ltd, 2006, hind: 25,00 eurot
Rita Henss ja Kristiane Müller-Urban, Aasia köök. 100 retsepti, Varrak, 2005, hind: 15,00 eurot
Koostanud Juta Lindpere, Makaronitoidud. Kasutamiseks perenaistele toitude valmistamisel makaronitoodetest, Eesti NSV Toiduainete Tööstuse Ministeerium, 1969, hind: 1,15 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud, Valgus, 1966, hind: 3,50 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang, Pille Enden, 100 suppi, paja- ja vormirooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 9,00 eurot
Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1993, hind: 3,60 eurot
Gerda Kordmets, Jaanus Kulli (koostajad), Näitlejate kokaraamat, Varrak, 2003, hind: 13,00 eurot
Eesti Naine; koostaja Maire Suitsu, Soolast ja magusat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 4,00 eurot
Porotieto, , hind: 2,00 eurot
Trofimova V. I., Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile, Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot
Koostanud: Emma Kingsgarden, Hõrgutavad pannkoogid, Tormikiri, 2002, hind: 3,50 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad taimetoidud, Tormikiri, 2003, hind: 3,50 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! oktoober 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Oded Schwartz, Puuviljahõrgutised, Koolibri, 1999, hind: 7,00 eurot
Laste kokaraamat. Lihtsad ja vahvad retseptid, Sinisukk, 1997, hind: 7,00 eurot
Koostanud Martti Koppel, Kuulekas kartul, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Maire Suitsu. Toimetanud: Lea Arme, Suur leivaraamat, Varrak, 2010, hind: 31,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1378 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901