Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas, 2015 Estada

Miks ja mida me sööme. Raamat peatub tõdemustel, et toitumine on oluline osa meie igapäevatoimingutest,toitumine on teraapia. Toitumise osa enesetundeleja tervisele on ütlemata suur. Vajalik on, et keha «rõõmustaks«iga toidukorra üle, mitte ei muutuks väsinuks ja loiuks. Käesolev kirjatükk tuletab meelde, et tähtis on teada, mida ja kuidas süüa, mis vahekorras kombineerida toiduaineid. Kui vajalikud on rasvad, suhkrud, vürtsid ja millised? Vältimatu on omada teavet kuidas erinevad toitained organismi elutegevustmõjutavad. Millal peaks sööma, mida söögiks valida ja kuidastoitu valmistada? Kui suured on otstarbekad toiduportsjonid? Viiakse kokku arusaam kogustest ja energiasisaldusest. Siinkohal näiteks ka mõned raamatus olevad kuldreeglid: «oled see, mida sööd», näiteid võib iga persoon ise mõelda «kõhurasva põletab rasv» «külluslik magus muudab vanaks» «vajad energiat, vaid määral, mida kulutad» Kõnealuse raamatu kaante vahele on koondatud huvitavaid tõekspidamisi toiduaineteja nende kasutamise kohta, kultuurilisi toitumistavasid,müüte ja uskumusi. Raamatus kirjutatu aitab mõista õigesti valitud toidu vajalikkust. Juttu tuleb rasvumise võimalikest põhjustest ja tagajärgedest,kehakaalu korrigeerimise eesmärgil kasutatavatest dieetidest. Ja siinkohal vaid üks näide raamatust, mis kinnistub nüüd ja seega on Sul meeles alati – 500 g köögivilju annab umbes sama palju energiat kui 2 šokolaadikompvekki! Käesolev käsiraamat on abiks – mõtlema ja tegutsema panevaks jõuks, ennekõike neile, kel soov teadlikumalt toituda. Aga ka neile kaasmaalastele, kes täna kuuluvad riskigruppi oma liigse kehakaalutõttu. Väärad toitumisharjumused on «võtmas võimust» ja valitsevad nii vaimu kui keha üle. Kogu retseptiosa on autor ise käesoleva raamatu jaoks valmistanud ja pildistanud. Tervislik, rasvane, magus, maitsekas

Raamatu autoriks on Tiina Ross kasutatud raamatud pealkirjaga Tervislik rasvane magus maitsekas on raamat kirjastuselt Estada aastast 2015

mille on kirjutanud Tiina Ross antud 2015 aasta raamat Tervislik rasvane magus maitsekas on Tiina Ross oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas vanaraamat.ee raamatupood Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Tervislik rasvane magus maitsekas",
teema: Kokaraamatud

Tervislik rasvane magus maitsekas
Pealkiri: Tervislik rasvane magus maitsekas
Autor(id): Tiina Ross

Kirjastus: Estada
Aasta: 2015
Originaalkeel:

ISBN: 9789949900558
Lehekülgi: 432


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 150x210
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Miks ja mida me sööme.

Raamat peatub tõdemustel, et toitumine on oluline osa meie igapäevatoimingutest,toitumine on teraapia. Toitumise osa enesetundeleja tervisele on ütlemata suur. Vajalik on, et keha «rõõmustaks«iga toidukorra üle, mitte ei muutuks väsinuks ja loiuks.

Käesolev kirjatükk tuletab meelde, et tähtis on teada, mida ja kuidas süüa, mis vahekorras kombineerida toiduaineid. Kui vajalikud on rasvad, suhkrud, vürtsid ja millised? Vältimatu on omada teavet kuidas erinevad toitained organismi elutegevustmõjutavad. Millal peaks sööma, mida söögiks valida ja kuidastoitu valmistada? Kui suured on otstarbekad toiduportsjonid? Viiakse kokku arusaam kogustest ja energiasisaldusest.

Siinkohal näiteks ka mõned raamatus olevad kuldreeglid:

«oled see, mida sööd», näiteid võib iga persoon ise mõelda
«kõhurasva põletab rasv»
«külluslik magus muudab vanaks»
«vajad energiat, vaid määral, mida kulutad»

Kõnealuse raamatu kaante vahele on koondatud huvitavaid tõekspidamisi toiduaineteja nende kasutamise kohta, kultuurilisi toitumistavasid,müüte ja uskumusi. Raamatus kirjutatu aitab mõista õigesti valitud toidu vajalikkust. Juttu tuleb rasvumise võimalikest põhjustest ja tagajärgedest,kehakaalu korrigeerimise eesmärgil kasutatavatest dieetidest.
Ja siinkohal vaid üks näide raamatust, mis kinnistub nüüd ja seega on Sul meeles alati – 500 g köögivilju annab umbes sama palju energiat kui 2 šokolaadikompvekki!

Käesolev käsiraamat on abiks – mõtlema ja tegutsema panevaks jõuks, ennekõike neile, kel soov teadlikumalt toituda. Aga ka neile kaasmaalastele, kes täna kuuluvad riskigruppi oma liigse kehakaalutõttu. Väärad toitumisharjumused on «võtmas võimust» ja valitsevad nii vaimu kui keha üle.

Kogu retseptiosa on autor ise käesoleva raamatu jaoks valmistanud ja pildistanud.

Tervislik, rasvane, magus, maitsekas

Hind: 26,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Toivo Niiberg, Koduõlu, kali ja siider, Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot
Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks, Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 13,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki 3. osa, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 18,00 eurot
Joseph Iannuzzi, Maffia kokaraamat, Philos Eesti OÜ, hind: 12,00 eurot
Koostanud Jill Elegeer, Hõrgutavad retseptid ühele inimesele, Tormikiri, 2003, hind: 2,00 eurot
peatoimetaja: Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit, Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Aprill 1997, Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! 1996/11, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine, Eesti Raamat, 1983, hind: 2,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine, Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Praktiline perenaine. Külmlaud. 15 postkaarti, Valgus, 1976, hind: 2,00 eurot
Olga Kesk, Hoidised, Loodus, 1938, hind: 8,00 eurot
Olga Kesk, Lihatoidud, Loodus, 1938, hind: 7,00 eurot
Hele Lüüs ja Leida Soosaar, Köögiviljade säilitamine, Agronoom, 1942, hind: 2,50 eurot
Kokaraamat, Rakvere Lihakombinaat, 1998, hind: 2,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa), Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Lihtsaid ungari toite, 1992, hind: 1,50 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa), Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 1,00 eurot
Koostanud Tagli Pitsi, Riina Täht ja Sirje Vaask, Rukkileib meie laual, Eesti Leivaliit, 1999, hind: 1,50 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua hõrgutisi, Perioodika, 1995, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki, Perona, 1990, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte), Linda Petti, 1996, hind: 1,50 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Sulatatud juust, Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Valli Järve, Elsa Kukk, Toite kõrvitsast ja rabarbrist, Aed, 1997, hind: 4,00 eurot
Eero Rannak, Toiduainete keemilise koostise ja toiteväärtuste tabelid, Valgus, 1973, hind: 3,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1273 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901