Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas, 2015 Estada

Miks ja mida me sööme. Raamat peatub tõdemustel, et toitumine on oluline osa meie igapäevatoimingutest,toitumine on teraapia. Toitumise osa enesetundeleja tervisele on ütlemata suur. Vajalik on, et keha «rõõmustaks«iga toidukorra üle, mitte ei muutuks väsinuks ja loiuks. Käesolev kirjatükk tuletab meelde, et tähtis on teada, mida ja kuidas süüa, mis vahekorras kombineerida toiduaineid. Kui vajalikud on rasvad, suhkrud, vürtsid ja millised? Vältimatu on omada teavet kuidas erinevad toitained organismi elutegevustmõjutavad. Millal peaks sööma, mida söögiks valida ja kuidastoitu valmistada? Kui suured on otstarbekad toiduportsjonid? Viiakse kokku arusaam kogustest ja energiasisaldusest. Siinkohal näiteks ka mõned raamatus olevad kuldreeglid: «oled see, mida sööd», näiteid võib iga persoon ise mõelda «kõhurasva põletab rasv» «külluslik magus muudab vanaks» «vajad energiat, vaid määral, mida kulutad» Kõnealuse raamatu kaante vahele on koondatud huvitavaid tõekspidamisi toiduaineteja nende kasutamise kohta, kultuurilisi toitumistavasid,müüte ja uskumusi. Raamatus kirjutatu aitab mõista õigesti valitud toidu vajalikkust. Juttu tuleb rasvumise võimalikest põhjustest ja tagajärgedest,kehakaalu korrigeerimise eesmärgil kasutatavatest dieetidest. Ja siinkohal vaid üks näide raamatust, mis kinnistub nüüd ja seega on Sul meeles alati – 500 g köögivilju annab umbes sama palju energiat kui 2 šokolaadikompvekki! Käesolev käsiraamat on abiks – mõtlema ja tegutsema panevaks jõuks, ennekõike neile, kel soov teadlikumalt toituda. Aga ka neile kaasmaalastele, kes täna kuuluvad riskigruppi oma liigse kehakaalutõttu. Väärad toitumisharjumused on «võtmas võimust» ja valitsevad nii vaimu kui keha üle. Kogu retseptiosa on autor ise käesoleva raamatu jaoks valmistanud ja pildistanud. Tervislik, rasvane, magus, maitsekas

Raamatu autoriks on Tiina Ross kasutatud raamatud pealkirjaga Tervislik rasvane magus maitsekas on raamat kirjastuselt Estada aastast 2015

mille on kirjutanud Tiina Ross antud 2015 aasta raamat Tervislik rasvane magus maitsekas on Tiina Ross oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas vanaraamat.ee raamatupood Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Tervislik rasvane magus maitsekas",
teema: Kokaraamatud

Tervislik rasvane magus maitsekas
Pealkiri: Tervislik rasvane magus maitsekas
Autor(id): Tiina Ross

Kirjastus: Estada
Aasta: 2015
Originaalkeel:

ISBN: 9789949900558
Lehekülgi: 432


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 150x210
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Miks ja mida me sööme.

Raamat peatub tõdemustel, et toitumine on oluline osa meie igapäevatoimingutest,toitumine on teraapia. Toitumise osa enesetundeleja tervisele on ütlemata suur. Vajalik on, et keha «rõõmustaks«iga toidukorra üle, mitte ei muutuks väsinuks ja loiuks.

Käesolev kirjatükk tuletab meelde, et tähtis on teada, mida ja kuidas süüa, mis vahekorras kombineerida toiduaineid. Kui vajalikud on rasvad, suhkrud, vürtsid ja millised? Vältimatu on omada teavet kuidas erinevad toitained organismi elutegevustmõjutavad. Millal peaks sööma, mida söögiks valida ja kuidastoitu valmistada? Kui suured on otstarbekad toiduportsjonid? Viiakse kokku arusaam kogustest ja energiasisaldusest.

Siinkohal näiteks ka mõned raamatus olevad kuldreeglid:

«oled see, mida sööd», näiteid võib iga persoon ise mõelda
«kõhurasva põletab rasv»
«külluslik magus muudab vanaks»
«vajad energiat, vaid määral, mida kulutad»

Kõnealuse raamatu kaante vahele on koondatud huvitavaid tõekspidamisi toiduaineteja nende kasutamise kohta, kultuurilisi toitumistavasid,müüte ja uskumusi. Raamatus kirjutatu aitab mõista õigesti valitud toidu vajalikkust. Juttu tuleb rasvumise võimalikest põhjustest ja tagajärgedest,kehakaalu korrigeerimise eesmärgil kasutatavatest dieetidest.
Ja siinkohal vaid üks näide raamatust, mis kinnistub nüüd ja seega on Sul meeles alati – 500 g köögivilju annab umbes sama palju energiat kui 2 šokolaadikompvekki!

Käesolev käsiraamat on abiks – mõtlema ja tegutsema panevaks jõuks, ennekõike neile, kel soov teadlikumalt toituda. Aga ka neile kaasmaalastele, kes täna kuuluvad riskigruppi oma liigse kehakaalutõttu. Väärad toitumisharjumused on «võtmas võimust» ja valitsevad nii vaimu kui keha üle.

Kogu retseptiosa on autor ise käesoleva raamatu jaoks valmistanud ja pildistanud.

Tervislik, rasvane, magus, maitsekas

Hind: - info Hetkel on otsas
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

S. Kuuse (koostaja), Pirukad, AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 3,50 eurot
Elisabeth Sild-Kutsar, Hoidiste valmistamine marjadest, puu- ja aid-viljadest, 1942, hind: 8,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 14,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Ragna Malm, Balkani köök. Kreeka. Bulgaaria, Odamees, 2003, hind: 4,00 eurot
76 kiiret rooga, Forma Media, 2006, hind: 3,00 eurot
Jonathan Routh ja Shelagh Routh, Leonardo köögimärkmeid ehk Romanovi koodeks. Leonardo da Vinci märkmed toiduvalmistamise ja lauakommete kohta, Valgus, 2005, hind: 12,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 3,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 2,50 eurot
Hans Sossi, Siirupi valmistamine kartulist kodusel teel, Agronoom, 1942, hind: 6,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Mai 2010. Peotoitude eri, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. November 2011. Sõbrad tulevad külla, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Mai 2001. Hakkliharoad ja rabarberikoogid, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Detsember 2000. Jõulu-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Jaanuar 2001. Kartuli-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Veebruar 2001. Pannkoogi-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot
Leibur, Võileivaks loodud. Rukkipala retseptiraamat, , hind: 2,00 eurot
ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, Leivad. Saiad, ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, hind: 4,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2009/10. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 1,50 eurot
Toit ja Trend 2008/veebruar-märts, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
Rimi Eesti Food AS ; peatoimetaja Tiina Laanem, Toit ja Trend 2008/august-september, Menu Meedia, 2008, hind: 1,50 eurot
Delimano retseptiraamat, , hind: 7,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1304 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901