Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas, 2015 Estada

Miks ja mida me sööme. Raamat peatub tõdemustel, et toitumine on oluline osa meie igapäevatoimingutest,toitumine on teraapia. Toitumise osa enesetundeleja tervisele on ütlemata suur. Vajalik on, et keha «rõõmustaks«iga toidukorra üle, mitte ei muutuks väsinuks ja loiuks. Käesolev kirjatükk tuletab meelde, et tähtis on teada, mida ja kuidas süüa, mis vahekorras kombineerida toiduaineid. Kui vajalikud on rasvad, suhkrud, vürtsid ja millised? Vältimatu on omada teavet kuidas erinevad toitained organismi elutegevustmõjutavad. Millal peaks sööma, mida söögiks valida ja kuidastoitu valmistada? Kui suured on otstarbekad toiduportsjonid? Viiakse kokku arusaam kogustest ja energiasisaldusest. Siinkohal näiteks ka mõned raamatus olevad kuldreeglid: «oled see, mida sööd», näiteid võib iga persoon ise mõelda «kõhurasva põletab rasv» «külluslik magus muudab vanaks» «vajad energiat, vaid määral, mida kulutad» Kõnealuse raamatu kaante vahele on koondatud huvitavaid tõekspidamisi toiduaineteja nende kasutamise kohta, kultuurilisi toitumistavasid,müüte ja uskumusi. Raamatus kirjutatu aitab mõista õigesti valitud toidu vajalikkust. Juttu tuleb rasvumise võimalikest põhjustest ja tagajärgedest,kehakaalu korrigeerimise eesmärgil kasutatavatest dieetidest. Ja siinkohal vaid üks näide raamatust, mis kinnistub nüüd ja seega on Sul meeles alati – 500 g köögivilju annab umbes sama palju energiat kui 2 šokolaadikompvekki! Käesolev käsiraamat on abiks – mõtlema ja tegutsema panevaks jõuks, ennekõike neile, kel soov teadlikumalt toituda. Aga ka neile kaasmaalastele, kes täna kuuluvad riskigruppi oma liigse kehakaalutõttu. Väärad toitumisharjumused on «võtmas võimust» ja valitsevad nii vaimu kui keha üle. Kogu retseptiosa on autor ise käesoleva raamatu jaoks valmistanud ja pildistanud. Tervislik, rasvane, magus, maitsekas

Raamatu autoriks on Tiina Ross kasutatud raamatud pealkirjaga Tervislik rasvane magus maitsekas on raamat kirjastuselt Estada aastast 2015

mille on kirjutanud Tiina Ross antud 2015 aasta raamat Tervislik rasvane magus maitsekas on Tiina Ross oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas vanaraamat.ee raamatupood Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Tervislik rasvane magus maitsekas",
teema: Kokaraamatud

Tervislik rasvane magus maitsekas
Pealkiri: Tervislik rasvane magus maitsekas
Autor(id): Tiina Ross

Kirjastus: Estada
Aasta: 2015
Originaalkeel:

ISBN: 9789949900558
Lehekülgi: 432


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 150x210
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Miks ja mida me sööme.

Raamat peatub tõdemustel, et toitumine on oluline osa meie igapäevatoimingutest,toitumine on teraapia. Toitumise osa enesetundeleja tervisele on ütlemata suur. Vajalik on, et keha «rõõmustaks«iga toidukorra üle, mitte ei muutuks väsinuks ja loiuks.

Käesolev kirjatükk tuletab meelde, et tähtis on teada, mida ja kuidas süüa, mis vahekorras kombineerida toiduaineid. Kui vajalikud on rasvad, suhkrud, vürtsid ja millised? Vältimatu on omada teavet kuidas erinevad toitained organismi elutegevustmõjutavad. Millal peaks sööma, mida söögiks valida ja kuidastoitu valmistada? Kui suured on otstarbekad toiduportsjonid? Viiakse kokku arusaam kogustest ja energiasisaldusest.

Siinkohal näiteks ka mõned raamatus olevad kuldreeglid:

«oled see, mida sööd», näiteid võib iga persoon ise mõelda
«kõhurasva põletab rasv»
«külluslik magus muudab vanaks»
«vajad energiat, vaid määral, mida kulutad»

Kõnealuse raamatu kaante vahele on koondatud huvitavaid tõekspidamisi toiduaineteja nende kasutamise kohta, kultuurilisi toitumistavasid,müüte ja uskumusi. Raamatus kirjutatu aitab mõista õigesti valitud toidu vajalikkust. Juttu tuleb rasvumise võimalikest põhjustest ja tagajärgedest,kehakaalu korrigeerimise eesmärgil kasutatavatest dieetidest.
Ja siinkohal vaid üks näide raamatust, mis kinnistub nüüd ja seega on Sul meeles alati – 500 g köögivilju annab umbes sama palju energiat kui 2 šokolaadikompvekki!

Käesolev käsiraamat on abiks – mõtlema ja tegutsema panevaks jõuks, ennekõike neile, kel soov teadlikumalt toituda. Aga ka neile kaasmaalastele, kes täna kuuluvad riskigruppi oma liigse kehakaalutõttu. Väärad toitumisharjumused on «võtmas võimust» ja valitsevad nii vaimu kui keha üle.

Kogu retseptiosa on autor ise käesoleva raamatu jaoks valmistanud ja pildistanud.

Tervislik, rasvane, magus, maitsekas

Hind: 21,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Anne Kangur (koostaja), Portugali köök, Odamees, 2004, hind: 7,00 eurot
retseptid: Nikita Ulitin ja Ülle Saar ; tekstid: Signe Adamberg, Tiiu-Maie Laht, Tagli Pitsi, 20 toredat retsepti piimatoodetest, Kiige RB, 2015, hind: 7,00 eurot
Õile Aavik, Marika Kasvand, Liia Saatre, Eha Raal, Inge Rego, Taisi Talviste, Eliise Välja, Hädi Välja. Toimetanud Piibe Kohava, Eesti gluteeni- ja laktoosivabad toidud. 75 toitu, milles ei ole gluteeni ega laktoosi!, Ilo, 2015, hind: 7,00 eurot
Lena Holmsäter, Ulukiroad. Kaasaegne toit metsast, Maalehe Raamat, 2005, hind: 14,00 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki, Perona, 1992, hind: 1,50 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! 1996/10, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! juuli 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! nr 7, nr 8 1995 Jõulud, AS Capella, 1995, hind: 3,50 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Aprill 1996, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Juuli-august 1996 (7/8), Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! august 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
Frank McKibbin, Jean McKibbin, Piibliaja toidud. Kokaraamat, Eritrade, 1994, hind: 2,80 eurot
Koostanud Maris Abel, Jõulutoidud. Vanad head eesti retseptid, Markleis, 2004, hind: 5,00 eurot
Terence Conran, Vicki Conran, Conrani kokaraamat. Kodune, lihtne ja rahuldustpakkuv toit, Varrak, 2004, hind: 23,00 eurot
Valerie Ferguson, Lahjad unelmate magustoidud, Sinisukk, 2000, hind: 8,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1980, hind: 4,50 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,50 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria, Argo, 2008, hind: 14,00 eurot
Head isu! Bon appetit 1999/3. Lihavõttetoidud, sool, TV-retseptid, AS Jääkülm, 1999, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Ulrika Jidström Claesson, Lena Holmsäter, Lauakatmised ja peod. Palju ideesid õhtusöögi õnnestumiseks: lauakatmised, retseptid ja isevalmistatavad dekoratsioonid, Sinisukk, 2001, hind: 10,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat), Valgus, 1985, hind: 3,20 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast, Helios, 2011, hind: 11,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1250 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901