Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
JõulutoidudAutor(id): retseptide autorid: Õile Aavik, Irina Arhipova, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Inge Must, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Katrin Rand, Inge Rego, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Vi
Kirjastus: TEA Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949173006
Lehekülgi: 64
Sari: Ise tehtud, hästi tehtud!
Seisukord: normaalses seisukorras raamat, raamatukogu ja sealt mahakandmise templid sees, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 210x145
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
"Jõulud ja nende ootus on aasta rõõmsaim aeg. Piparkookide küpsetamise lõhn täidab juba mitu nädalat kogu maja. Sahvrist tuuakse välja sügisel metsast korjatud ja hoolikalt soolatud seened ning marineeritud kuuseriisikad, et teha salateid, mille maitse on teada juba lapsepõlvest peale ja mida saab süüa ainult suurte pühade aegu. Köögilauale ilmuvad vekitud paradiisiõunad ning kõrvitsa- ja peedisalatid. Jõululaupäeval aga täidab maja köögist tulev ahjuprae, särisevate verivorstide ja hautatud hapukapsaste isuäratav lõhn. Ja lõpuks täitub kogu maja jõulusaia lõhnaga ning jõuluõhtu võib alata.
Selle raamatu kaante vahele on kogutud igale perenaisele jõukohaseid traditsioonilisi jõulutoitude valmistamise retsepte ning uusi toiduvalmistamise suundi järgivaid moodsaid retsepte. Traditsioonilise jõuluprae kõrvale pakutakse peale hautatud hapukapsa mitmesuguseid huvitavaid lisandeid ja kastmeid, mis annavad igale toidule uue nüansi. Retseptid on koostanud Kuressaare Ametikooli, Põltsamaa Ametikooli, Pärnumaa Kutsehariduskeskuse ja Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli kokaeriala õppejõud ning Kuusiku talu perenaine Rosa Paimets Viinistult.
"
Märksõnad:
TEA
Ise tehtud, hästi tehtud!
jõulutoidud
Eesti
toiduretseptid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt
ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 2,20 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Джина Кристанини Ди Фидио, Вилма Страбелло, Композиции из фруктов и овощей на вашем столе,
Ниола-Пресс, 2006, hind: 5,00 eurot
Aet Trisberg, Maitseelamused tervise heaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 8,00 eurot
Kiire pasta,
Varrak, 2005, hind: 5,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 17,00 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik,
Valgus, 2000, hind: 6,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Eero Rannak, Toiduainete keemilise koostise ja toiteväärtuste tabelid,
Valgus, 1973, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 1953 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!