Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jaapani toidud Eestis. Japanese food in EstoniaAutor(id): tekst: Tiina Vihmar ja Triinu Lepp
Kirjastus: Helios
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
Tõlkija: Kerttu Tihanov
ISBN: 9789949554034
Lehekülgi: 264
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 215x215
Suurus:
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
"Jaapanit ja Eestit võib küll lahutada tuhandeid kilomeetreid, kuid see pole takistanud jaapanlastel leidmast oma tee Eestisse ja ka vastupidi. Öeldakse, et tunda üht riiki, tähendab süüa selle toitu. Milline on õigupoolest Jaapani köök, kui seda vaadata jaapanlase, aga ka eestlase pilgu läbi?
Raamatus „Jaapani toidud Eestis” jagavad neli eestlast ja neli jaapanlast oma kogemusi ja vahetuid muljeid toidust, Eestist ja Jaapanist. Aga mitte ainult. Kaante vahelt leiab ka hulga Jaapani toidu retsepte: nii lihtsaid eineid, mille valmistamine võtab vähe aega, kui ka roogi, mis nõuavad rohkem tähelepanu ja oskusi. Üks mis kindel – Jaapani lemmikroa leiab siit igaüks, et sellega peret üllatada ja häid sõpru kostitada.
There may be thousands of kilometres between Japan and Estonia, but this has not prevented the Japanese from finding their way to Estonia and vice versa. It is said that to know a country one has to eat its food. So what is Japanese cuisine like through the eyes of the Japanese as well as Estonians?
In the book Japanese Food in Estonia, four Estonians and four Japanese people share their experiences and first-hand impressions concerning food, Estonia and Japan. But not only. Between these covers, you will also find many recipes for Japanese food - simple meals which take little time to prepare, but also dishes that require more attention and skills. One thing is for sure - every reader will find their favourite Japanese dish which will surprise their family and impress their good friends."
Märksõnad:
Helios
rahvustoidud
toitumistavad
Jaapan
Eesti
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Jaapani toidud Eestis. Japanese food in Estonia, tekst: Tiina Vihmar ja Triinu Lepp, Helios 2014Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1980, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Penny Doyle, Audrey Deane, 100 parimat oomega-3-rasvhappeid sisaldavat toitu. Vähenda südamehaiguste ohtu. Tõsta oma aju aktiivsust,
Sinisukk, 2009, hind: 5,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!