Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Inspireeru, kokka, naudi! 50 täistaimset retseptiAutor(id): tekst, retseptid ja toidufotod: Maria Veski-Raudkivi; sisutoimetaja: Lia Virkus
Kujundaja: Aila Utsu-Püttsepp
Kirjastus: Rahva Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 2024
Originaalkeel:
ISBN: 9789916144190
Lehekülgi: 144
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 225x170
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Kindlate piiridega retseptide jagamisest on minu jaoks olulisem eesmärk inspireerida sind rohkem kodus kokkama. Kokkama nii, et seda saadaks hea energia ja ehe tänutunne oma keha, tervise, tooraine ja emakese maa vastu. Et kodus valmistatud toidu nautimine ei oleks pelgalt kiire näljakustutamine, vaid tõeline kohaolus kvaliteetaeg. Kulinaarsete naudingutega täidetud elu on ju palju mõnusam, kas pole?
See raamat kostitab sind 50 täistaimse retseptiga, millest suurem osa on ka gluteeni- ja suhkruvabad. Retseptide sissejuhatustest leiad ka hulganisti väärt nippe ja soovitusi. See retseptikogu ei ole mõeldud üksnes taimetoitlastele, vaid kõigile, kes peavad lugu maitsvast ja lihtsasti valmivast, seejuures mitmekülgsest, nii meie meeli kui keha kosutavast taimsest toidust. Minu jaoks on taimne toit tõeline rõõm ja kutsun ka sind osa saama sellest värskuse ja värvide pidustusest!
Loodan siiralt, et see retseptikogu kingib sulle nii mõnegi uue lemmiku, mida serveerid armastuse ja uhkusega ka oma kallitele. Kuid tegelikult unistan veel natuke suuremalt ja ütlen, et nüüd tuleb hakata kummardamist harjutama, et vastu võtta toidetud perekonna ja sõprade rahulolev aplaus ning valmistuda selleks, et ega külalisedki naljalt lahkuda soovi.
Autorist:
Mia, Maria või vahel ka Mia Maria. Ruhnus üles kasvanud boheemlaslik hing, kes armastab kõike toiduga seonduvat: rahvuskööke, eri kultuure, loomi, spontaansust, psühholoogiat, tantsu, värve, troopikat, soojust, emotsioone ja nende jäädvustusi, ausust ja ehedust. Ta usub, et täisväärtuslik toit, kvaliteetne uni ning mõtted on meie vundament ja tervise alus. Meie toitumisel on jõud, võime ja vägi.
Märksõnad:
Rahva Raamat
taimetoidud
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Inspireeru, kokka, naudi! 50 täistaimset retsepti, tekst, retseptid ja toidufotod: Maria Veski-Raudkivi; sisutoimetaja: Lia Virkus, Rahva Raamat 2024Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 6,00 eurot
Ideed ja tekstid: Susanna Mancinotti; Idee: Elisabetta Dami, Adriana Sirena, Head kombed kõige väiksematale,
Koolibri, 1996, hind: 7,00 eurot
tekst: Annika Liivak, Sitasitikas Sass ja kirpvähike Kribu otsirännakul ehk miks on meie veekogud nii reostunud,
Eestimaa Looduse Fond, 2013, hind: 3,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden; tekst: Maire Suitsu ; toimetanud Velve Saar, Kama. Eesti rahvustoit,
Ajakirjade Kirjastus AS, 2015, hind: 12,00 eurot
Arne Maasik; tekstide autorid Eero Epner (ka toimetaja), Peeter Laurits, Jan Kaus, Fotod / Photos 1994-2007,
2007, hind: 20,00 eurot
tekstid koostanud muuseumide materjalide põhjal Merike Toomas ja Külli Aleksanderson ; keeletoimetaja Katrin Raid, Tartu muuseumide võtmelood,
Tartu Linnavalitsus, 2011, hind: 4,00 eurot
tekst ja illustratsioonid: Damien Toll, Joonistame taluloomi,
Egmont Estonia, 2019, hind: 4,00 eurot
Urmas Nemvalts; Tekstid kirjutanud: Enno Tammer, Uusajaloo käsiraamat. Eesti rahva kannatused 1994 - 2004,
Postimees, 2005, hind: 9,50 eurot
tekstid Aimar Jugaste, Eetla Ohakas, Eha Komissarov, Ivo Lill, Toomas Kümmel, Marju Unt, Ilmar Kruusamäe; koostaja Ilmar Kruusamäe; toimetaja Kadri Bank-Jugaste, Valdur Ohakas 90. Joonistused ajas,
Ilmar Kruusamäe, 2015, hind: 35,00 eurot
idee: Émilie Beaumont; tekst: Sylvie Deraime, Avastusretked,
Sinisukk, 2005, hind: 6,00 eurot
koostajad: Tiina Rahkama, Galina Varlamova; tekst: Karin Hallas-Murula, Maria Tilk, Eesti Teaduste Akadeemia maja / Estonian Academy of Sciences Building,
Eesti Teaduste Akadeemia, 2015, hind: 5,00 eurot
Veiko Belials, Mehis Maipuu, Tarmo Mikussaar, Jaak Neljandik, Jüri Pere, Aivar Pihelgas, Rivo Tarum; koostaja ja teksti autor Veiko Belials; toimetaja Anu Vaagen ; eessõna: Sven Začek, Meil on elu keset metsa,
Luua Metsanduskool, Atlex, 2011, hind: 15,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sandra Sentjurin, Magustoitudega ümber maailma. Lihtsaid hõrgutisi 80 riigist,
Pegasus, 2013, hind: 24,00 eurot
Carla Bardi, Ikuei Arakane, Sushi samm-sammult. Üle 70 valitud retsepti,
Koolibri, 2015, hind: 18,00 eurot
Kuldne kokaraamat. Üle 280 suurepärase retsepti,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Kaupo Kindsigo ja Epp Mihkels, Ulukiroad,
Menu, 2010, hind: 19,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!