August Alop, Martti Koppel, Kuldaväärt kana, 2000 Erahariduskeskus

See käepärane ja väike raamat on kummardus ühele toiduklassikuist - kanale. Raamatusarja «Soolatera» esimene raamat kannab endas ideed pakkuda uusi ja vahvaid ideid köögiproffide pilgu ja käe läbi. Martii Koppel on pikka aega töötanud meie edumeelsemate hotellide restoranides, paistnud silma julgete lahendustega tooraine sobitamisel ning suhtunud roogade värviküllusesse kui inspiratsiooni. Road ja veinid sättis ühte tunnustatud veiniguru August Alop. Eestlaste toidukultuur on viimastel aastatel väga palju muutunud - otsitakse õhinal kõike uut ja eksootilist. Samas suhtume oma traditsioonilistesse harjumustesse heas mõttes konservatiivseltki. Nii püüamegi raamatusarja koostades neid kahte asja liita, abiks oma ala tõeslised meistrid. Sari: Soolatera

Raamatu autoriks on August Alop, Martti Koppel kasutatud raamatud pealkirjaga Kuldaväärt kana on raamat kirjastuselt Erahariduskeskus aastast 2000

mille on kirjutanud August Alop, Martti Koppel antud 2000 aasta raamat Kuldaväärt kana on August Alop, Martti Koppel oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut August Alop, Martti Koppel, Kuldaväärt kana vanaraamat.ee raamatupood August Alop, Martti Koppel, Kuldaväärt kana
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kuldaväärt kana",
teema: Kokaraamatud

Kuldaväärt kana
Pealkiri: Kuldaväärt kana
Autor(id): August Alop, Martti Koppel
Illustraator: Fotod: Tauno Pääslane, Indrek Volens
Kujundaja: Kertu Peet

Kirjastus: Erahariduskeskus
Aasta: 2000
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 66
Sari: Soolatera


Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 149 × 214 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
See käepärane ja väike raamat on kummardus ühele toiduklassikuist - kanale. Raamatusarja «Soolatera» esimene raamat kannab endas ideed pakkuda uusi ja vahvaid ideid köögiproffide pilgu ja käe läbi.
Martii Koppel on pikka aega töötanud meie edumeelsemate hotellide restoranides, paistnud silma julgete lahendustega tooraine sobitamisel ning suhtunud roogade värviküllusesse kui inspiratsiooni.
Road ja veinid sättis ühte tunnustatud veiniguru August Alop.
Eestlaste toidukultuur on viimastel aastatel väga palju muutunud - otsitakse õhinal kõike uut ja eksootilist. Samas suhtume oma traditsioonilistesse harjumustesse heas mõttes konservatiivseltki. Nii püüamegi raamatusarja koostades neid kahte asja liita, abiks oma ala tõeslised meistrid.

Sari: Soolatera

Hind: 4,50 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud Karl-Kristjan Nigesen, Kersti Rea, Eesti maa maitsed (ja mõned vetelt ka). Retseptiraamat rahvuslikule köögisõbrale, Isamaa ja Res Publica Liit, 2013, hind: 4,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1980, hind: 4,50 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Klassikaline kreeka köök, Varrak, 2000, hind: 9,00 eurot
Jüri Pino, Teise päeva toidud ehk abiks algajale mehepojale, Tammerraamat, 2011, hind: 7,00 eurot
Anne Willan, Supid, Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud, Valgus, 1981, hind: 3,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Kuldne magustoiduraamat. Üle 250 suurepärase retsepti, Varrak, 2010, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Ungari köök, Varrak, 1994, hind: 7,50 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 4,00 eurot
Solomon Mihhailovitš Bremener, Ühiskondliku toitlustamise hügieen. Anatoomia ja füsioloogia alustega. Õpik ühiskondliku toitlustamise ja nõukogude kaubanduse tehnikumidele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1958, hind: 12,00 eurot
Pagaritoodete valmistamise tehnoloogilised instruktsioonid, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1964, hind: 14,00 eurot
A. Kuznetsov, A. Romadin, L. Tompakov, D. Davõdov ; Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, Pagari tehmiinimum tarbijate kooperatiivide leivatööstuses, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1958, hind: 10,00 eurot
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis, TEA Kirjastus, 2006, hind: 45,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamisjuht Moodne perenaine, Postimees, 1937, hind: 22,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Võileivaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Vladislav Koržets. Toimetanud: Katrin Kuusemäe, Koržetsi kalaraamat, Forma Media AS, 2006, hind: 25,00 eurot
Angeelika Kang, Monika Kelle, Juusturaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 11,00 eurot
Markus Haxter, Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust, Kunst, 2009, hind: 10,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1746 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901