Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Gurmaani kokaraamat: toit ja vein. Kuidas veini abil lihtsad retseptid eriliseks muutaAutor(id): Boteler Alison. Toimetanud: Toomas Tähnas
Kirjastus: Digipraktik
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Toomas Tähnas
ISBN: 9789985993859
Lehekülgi: 232
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 132 × 221 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Veiniga kokkamine on lihtne, kiire, lõbus ja mitmekülgne! Kes oleks osanud arvata, et vein võib olla roogade ülimalt mõnus koostisosa, mis annab lihtsatele toitudele tohutult juurde? Peaaegu ei leidugi sellist toitu, mida vein paremaks muuta ei suudaks.
Võid seda kasutada nii liha marineerimiseks, hautiste maitsestamiseks, eelroogadele särtsu lisamiseks kui ka kalale, kanale, pastale või juurviljadele lisatavate kastmete parandamiseks. võid muuta magustoidud hetkega argisest pidulikuks. Toidule tilga veini lisamisega muutub ka kõige tagasihoidlikum toit peeneks restoranieineks.
Proovi mõnda neist retseptidest juba täna!
Brie jõhvika-portveinikastmes
Kõrvitsasupp madeiraga
Coq au Vin Blanc
Karjasepirukas šerriga
Kana rosmariini ja Chardonnay'ga
Miriniga glasuuritud lõhe
Portveinis keedetud pirnid
Originaali pealkiri: The gourmet’s guide to cooking with wine
Märksõnad:
toidud
vein
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Gurmaani kokaraamat: toit ja vein. Kuidas veini abil lihtsad retseptid eriliseks muuta, Boteler Alison. Toimetanud: Toomas Tähnas, Digipraktik 2009Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat,
Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad ahjuroad,
Odamees, 2012, hind: 5,00 eurot
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat,
Elimelto, 2002, hind: 16,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 2/2011. Salatid,
Septyni Menai, 2011, hind: 3,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad Mehhiko toidud,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!