Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Setost saarteni. Eesti perede lemmikretseptidAutor(id): Heidi Vihma
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Menu
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949470884
Lehekülgi: 256
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 197 × 272 mm
Suurus: suures formaadis ning kõvas köites raamat
Sisu:
Raamatusse “Setost saarteni“ on kokku kogutud retseptid, mille järgi Eesti kodudes on süüa tehtud minevikus ja tehakse ka nüüd. See on omamoodi Eesti kulinaarse rahvapärandi kogu, mis sisaldab mitte profikokkade või toidutoimetajate fantaasiaid, vaid retsepte, mille järgi Eesti kodudes tõepoolest süüa tehakse ja mis on kasutusel tegelikus elus.
Nende hulgas on nii argiseid kui ka pidulikke roogasid, on niisuguseid, mille emad ja vanaemad kunagi vihikusse kirja pannud, ent ka selliseid, mis kannavad uue aja vaimu ning on tehtud veidike isemoodi. “Setost saarteni“ on kogumik parimatest paladest, mida Eesti köögil on pakkuda.
Hind:
15,00 EUROtsing autori järgi:
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Heidi Vihma, Toit, mida su keha vajab,
Menu, 2016, hind: 15,00 eurot
Heidi Vihma; toimetanud Daila Aas; veinisoovitused: Kristjan Markii, Pühapäeva kokaraamat. Perekondlike lõunate lemmikroad koos valitud jookidega,
Hea Lugu, 2014, hind: 15,00 eurot
Rain Käärst; kirja pannud Heidi Vihma, 30 aastat pliidi ääres. Profikoka kodused lemmikroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018
Heidi Vihma, Koduköögi meistriklass 2. Retseptid, nõuanded ja nipid koduseks söögitegemiseks. Toit & Trend,
Menu Kirjastus, 2014
koostanud Heidi Vihma, Koduköögi meistriklass 3. Retseptid, nõuanded ja nipid koduseks küpsetamiseks,
Menu Kirjastus, 2015
Toit & Trend ; koostanud Heidi Vihma; tekstid ja retseptid: Heidi Vihma, Hanne Paljak, Marju Randmer, Tuuli Mathisen, Katrin Aasmäe, Nadja Kaarma, Sandra Veeremaa, Silja Luide, Mari-Liis Ilover, Koduköögi meistriklass. Retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks,
Menu Kirjastus, 2013
Heidi Vihma, Estonian food and drink from olden times,
Menu, 2017
Heidi Vihma, Eesti vana aja söök ja köök,
Eesti Vabaõhumuuseum, 2017
Koostaja: Heidi Vihma; toimetaja Külli Värnik, Eesti Peakokkade lugu. Sbornikust Michelin,
Menu Meedia, 2023
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!