Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta, 2002 Sinisukk

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.132 Tervislikud ja maitsvad vähese kalorisisaldusegakastmed ning marinaadid rahuldavad ka kõige innukama kõhnuja soovid. Raamat sisaldab selliste klassikaliste kastmete retsepte nagu caesari salati kaste, sinihallitusjuustukaste ning rohelise jumalanna kaste. Marinaadi abil saab muuta lihtsamagi toidu põnevaks roaks. Maailma eri paigust pärit koostisainete kasutamine võimaldab luua lõputul hulgal erineva maitsega salatikastmeid ja marinaade. Originaali pealkiri: Dressings and marinades Märksõnad: kastmed marineerimine kokaraamatud

Raamatu autoriks on Hilaire Walden kasutatud raamatud pealkirjaga Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta on raamat kirjastuselt Sinisukk aastast 2002

mille on kirjutanud Hilaire Walden antud 2002 aasta raamat Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta on Hilaire Walden oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta vanaraamat.ee raamatupood Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta",
teema: Kokaraamatud

Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta
Pealkiri: Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta
Autor(id): Hilaire Walden
Kujundaja: Ian Hunt

Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Kalev Mõru
ISBN: 9985734491
Lehekülgi: 128


Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 224 × 286 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.132

Tervislikud ja maitsvad vähese kalorisisaldusegakastmed ning marinaadid rahuldavad ka kõige innukama kõhnuja soovid.
Raamat sisaldab selliste klassikaliste kastmete retsepte nagu caesari salati kaste, sinihallitusjuustukaste ning rohelise jumalanna kaste.
Marinaadi abil saab muuta lihtsamagi toidu põnevaks roaks.
Maailma eri paigust pärit koostisainete kasutamine võimaldab luua lõputul hulgal erineva maitsega salatikastmeid ja marinaade.

Originaali pealkiri: Dressings and marinades

Märksõnad:
kastmed
marineerimine
kokaraamatud

Hind: 11,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Schokolade, Parragon Books Ltd, hind: 9,00 eurot
Rännumehega maailmas seiklemas, , hind: 2,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus ; peatoimetaja Monika Kelle, tegevtoimetaja Siiri Kirikal, Oma Maitse 2008/9. Eesti suurim toiduajakiri, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 1,50 eurot
Eesti Mereakadeemia; koostanud Sirje Laanmäe, Kalakulinaaria, Eesti Mereakadeemia, 2001, hind: 14,00 eurot
Epp Eelmaa, Toiduainete külmutamine, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Liivia Orm, Imre Kose naudingute kunst, Pegasus, 2012, hind: 26,00 eurot
Vello Lään, Joogiraamat, Koolibri, 1993, hind: 7,50 eurot
Leibur, Võileivaks loodud. Rukkipala retseptiraamat, , hind: 2,00 eurot
Koostanud: Ragna Malm, Balkani köök. Kreeka. Bulgaaria, Odamees, 2003, hind: 4,00 eurot
ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, Leivad. Saiad, ENSV Toiduainetööstuse Ministeerium, hind: 4,00 eurot
Hans Joachim Döbbelin, Hermann Bulling, Peod perekonnaringis. 15 esmaklassilist peomenüüd terveks aastaks, Avita, 1999, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Joseph Iannuzzi, Maffia kokaraamat, Philos Eesti OÜ, hind: 12,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Juuli 1997, Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
J. Lindpere, Makaronitoidud, Valgus, 1970, hind: 1,30 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Mai 2010. Peotoitude eri, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 1,50 eurot
Koostanud: Pirjo Kyötavuori jt, Sendiveeretaja kokaraamat, Sinisukk, 2000, hind: 3,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 14,00 eurot
peatoimetaja: Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit, Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
peatoimetaja: Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit (veebruar), Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad, OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Valli Järve, Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid, AED, 1998, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud, Valgus, 1972, hind: 2,50 eurot
Arja Hopsu-Neuvonen, Marjetta Karttunen ja Pirjo Kytövuori, Kodused hoidised, Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1407 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901