Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta, 2002 Sinisukk

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.132 Tervislikud ja maitsvad vähese kalorisisaldusegakastmed ning marinaadid rahuldavad ka kõige innukama kõhnuja soovid. Raamat sisaldab selliste klassikaliste kastmete retsepte nagu caesari salati kaste, sinihallitusjuustukaste ning rohelise jumalanna kaste. Marinaadi abil saab muuta lihtsamagi toidu põnevaks roaks. Maailma eri paigust pärit koostisainete kasutamine võimaldab luua lõputul hulgal erineva maitsega salatikastmeid ja marinaade. Originaali pealkiri: Dressings and marinades Märksõnad: kastmed marineerimine kokaraamatud

Raamatu autoriks on Hilaire Walden kasutatud raamatud pealkirjaga Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta on raamat kirjastuselt Sinisukk aastast 2002

mille on kirjutanud Hilaire Walden antud 2002 aasta raamat Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta on Hilaire Walden oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta vanaraamat.ee raamatupood Hilaire Walden, Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta",
teema: Kokaraamatud

Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta
Pealkiri: Kastmed ja marinaadid. Klassikalisi ja uudseid võimalusi, kuidas toite huvitavamaks muuta
Autor(id): Hilaire Walden
Kujundaja: Ian Hunt

Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Kalev Mõru
ISBN: 9985734491
Lehekülgi: 128


Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 224 × 286 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.132

Tervislikud ja maitsvad vähese kalorisisaldusegakastmed ning marinaadid rahuldavad ka kõige innukama kõhnuja soovid.
Raamat sisaldab selliste klassikaliste kastmete retsepte nagu caesari salati kaste, sinihallitusjuustukaste ning rohelise jumalanna kaste.
Marinaadi abil saab muuta lihtsamagi toidu põnevaks roaks.
Maailma eri paigust pärit koostisainete kasutamine võimaldab luua lõputul hulgal erineva maitsega salatikastmeid ja marinaade.

Originaali pealkiri: Dressings and marinades

Märksõnad:
kastmed
marineerimine
kokaraamatud

Hind: 11,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Kaljo Valgma, Ravitoitlustamine, Valgus, 1967, hind: 2,00 eurot
Silvia Kalvik, Aus der estnischen nationalküche, Perioodika, 1987, hind: 10,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua hõrgutisi, Perioodika, 1995, hind: 3,50 eurot
Toivo Niiberg, Kodused rüüped & napsud, Maalehe Raamat, 2005, hind: 9,00 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Jan Gradvall, Liselotte Forslin, Tex-Mex. Texase toit, muusika ja elurõõm, Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Carla Bardi, Kerged salatid, Koolibri, 2012, hind: 9,00 eurot
Greta Kaupmees, 108 ideed laua katmiseks. Kevadpühadest jõuludeni, Minu kodu24 OÜ, 2013, hind: 12,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria, Argo, 2006, hind: 16,00 eurot
Maire Suitsu, Kastmed, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Erik Enden ja Alvar Andres Virkus, Poisid köögis 2, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 12,00 eurot
retseptid: Veronika Nuter; toimetaja Katrin Reinmaa, 76 isemoodi hoidist, Forma Media, 2014, hind: 8,00 eurot
Joy Skipper, Kerged eined, Valgus, 2008, hind: 9,00 eurot
retseptid koostanud Sille Varblane, Hanne Sõber ; toimetanud Tiina Tammer, Marika Puhm, Koolilapse kodutoit. Tervislik ja lapsele isetegemiseks jõukohane, Tammerraamat, 2014, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Angelica Udeküll, Raili Mikk, Tervislikud toidud, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 5,00 eurot
koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt, Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Murdoch Books, Kana, Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Salatid ja suupisted igale maitsele, Odamees, 2005, hind: 5,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,20 eurot
retseptid ja jutud: Heidit Kaio; toimetanud Velve Saar, Kuidas valmib gluteenivaba pereroog? Laktoosivabad retseptid, Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 11,00 eurot
Angeelika Kang, Tere retseptid. Tere recipes. Tere рецепты, Menu Kirjastus, 2010, hind: 10,00 eurot
Laine Remmelgas, Hoidistaja ABC, Huma, 1995, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,50 eurot
Liivia Orm, Imre Kose naudingute kunst, Pegasus, 2012, hind: 15,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1705 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901