Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidisedAutor(id): Hilda Ottenson
Kujundaja: H. Jõerüüt
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1959
Originaalkeel:
Lehekülgi: 234
Seisukord: normaalses seisukorras raamat, ÜMBRISPABERIGA EKSEMPLAR
Mõõdud: 140 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Sisukord:
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente ehitus ning keemiline koostis
Puuvilja, marjade, köögiviljade ja seente riknemise põhjustajad. Säilitamisviisid
Puuviljade, marjade, köögivilja ja seente koristamine, valik ja ettevalmistamine töötlemiseks
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente töötlemiseks ning hoidiste säilitamiseks vajalikud vahendid
Hoidiste säilitamise ruumid
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente säilitamine õhukindlalt suletud pudelites ja purkides
Puuvilja- ja marjamahlad
Puuvilja-, marja- ja köögiviljapüreed
Puuvilja- ja marjamarmelaadid eht povidlod
Puuvilja- ja marjakeedised
Puuvilja- ja marjadžemmid
Puuvilja- ja marjatarretised ehk želeed
Marineeritud puu- ja köögivili ning seened
Muud hoidised pudelites ja purkides
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente kuivatamine
Köögivilja, õunte ja seente hapendamine
Köögivilja ja seente soolamine
Õunte, jõhvikate ja köögivilja säilitamine värskena
Puuvilja-, marja-, köögivilja- ja seenehoidiste kasutamine
Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente hoidisteks töötlemise ligikaudne kalenderplaan
hoidised, hoidistamine, kokaraamatud, käisraamatud, nõuanded, retseptid
Hind:
5,50 EUROtsing autori järgi:
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 3,50 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1970, hind: 4,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1977, hind: 4,50 eurot
Koostanud Hilda Ottenson, Karin Padernik ja Laine Uusme, Odav ja tervislik toit,
Kodumajanduskoda, 1939
Hilda Ottenson, Aiasaaduste säilitamine,
Akadeemiline Põllumajanduslik Selts, 1939
Hilda Ottenson, Aiasaaduste alalhoid,
Akadeemilise Põllumajandusliku Seltsi Kirjastus, 1930
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 8,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 2,50 eurot
Salme Masso, Lihtsaid toite,
Valgus, 1988, hind: 3,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,50 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 7,00 eurot
Toimetanud Harri Ilves, Angeelika Kang ja Lia Virkus, Wok-toidud,
Pere ja Kodu, 2002, hind: 9,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 1972 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!