Teema: Toitumine
Pealkiri:
Sool. Müüt ja tegelikkus. Miks on soola söömine tervislik ja kuidas tarbida seda õigetes kogustesAutor(id): James DiNicolantonio
Kujundaja: Ivi Piibeleht, Neeme Möll
Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2024
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Evelin Edro
ISBN: 9789916167397
Lehekülgi: 264
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 1x155
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
ÄRA KARDA SOOLA!
Soola on ilmaasjata süüdistatud kahjulikes tervisemõjudes. Soola söömine või ka lihtsalt soolavajadusele järele andmine aitab
meil tegelikult end tunda tervema ja energilisemana, parandada kõike, alates unest ja keskendumisvõimest kuni viljakuse ja koguni
seksuaalsuseni, ning kaotada kaalu.
Raamatu autor lükkab ümber soola kohta levinud müüdid. Tema sõnul on paljud kahjulikud tervisemõjud, milles on süüdistatud
soola, tegelikult põhjustatud suhkru liigtarbimisest, ning ta kirjeldab, kuidas suurem soolatarbimine võib olla moodus suhkrusõltuvuse nõiaringi murdmiseks.
Isu soola järele on normaalne.
Me nutame soola, me higistame soola ja meie keharakud hulbivad soolvees. Soolata ei saaks me elada.
James DiNicolantonio on südame-veresoonkonnale keskendunud USA teadlane ja farmaatsiadoktor Saint
Luke’i Kesk-Ameerika südameinstituudis Kansas Citys. Ta on avaldanud üle 200 teadustöö ja hulgaliselt
meditsiiniteemalisi artikleid väljaannetes New York Times, Forbes ja U.S. News & World Report. Üle kümne
aasta on ta olnud ajakirja British Medical Journal kaastoimetaja.
James DiNicolantonio suur kirg tõenduspõhise toitumise vastu on andnud palju ainest toitumisalaste
raamatute välja andmiseks.
Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
toiduained
sool
naatriumkloriid
kahjulik toime
terviseriskid
südamehaigused
südame-veresoonkonna haigused
toitumine
tervislik toitumine
toitumisharjumused
tervisenõuanded
The salt fix. Eesti keeles
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Sool. Müüt ja tegelikkus. Miks on soola söömine tervislik ja kuidas tarbida seda õigetes kogustes, James DiNicolantonio, Pegasus 2024Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Toitumine alla viimati lisatud:
Paul Bregg, Nälgimise ime. Tervise võti II,
1989, hind: 6,00 eurot
Rosalie Kaufman, Daniel Myerson, Didi Fujita, Jah, Sa suudad! Kaalujälgijate rühmajuht jagab teiega 22 aasta tõekspidamisi, innustust ja nõuandeid,
Ersen, 2000, hind: 8,00 eurot
Toimetanud: Evelin Kivilo ja Sirje Maasikamäe, Rasvad põlema,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 7,00 eurot
Dr. Peter Dadamo, Catherinee Whitney, Toitu õigesti vastavalt oma tüübile. 4 veregruppi, 4 dieeti,
Ersen, 1999, hind: 22,00 eurot
Edmond Bordeaux Szekely, Teaduslik taimetoitlus,
Kuldaeg, 1997, hind: 4,50 eurot
Peeter Pihel, Minu kodu, maa ja meri,
Pilgrim, 2018, hind: 24,00 eurot
John Briffa, Tervisliku dieedi käsiraamat. Lõpeta igavene kõikumine näljutamise ja kontrollimatu kaalukasvu vahel!,
OÜ Kirjastus Kunst, 2013, hind: 15,00 eurot
Ulrika Davidsson & Ola Lauritzson, 6 kilo 6 nädalaga,
Sinisukk, 2012, hind: 14,00 eurot
Max Tomlinson, Aja oma keha vormi. Tuld rasvpadjanditele!,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 15,00 eurot
James Duigan, Maria Lally, Puhas ja tervislik dieet,
Pegasus, 2015, hind: 15,00 eurot
Toitumine all on 375 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!