John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat, 2005 Ersen

Kuidas tegutseda siis, kui selgub, et mõni omavalmistatud toit või jook on... üle küpsenud liiga vähe küpsenud seisnud kõrbenud tükkis soolane mage liiga tuline külmunud pudrune liiga kuiv liiga vesine liiga vähe kerkinud vintske liiga paks liiga vedel närtsinud rasvane kokku vajunud müredaks läinud või kinni kleepunud Kui midagi juhtub su autoga, teed sa selle korda. Maailmas on tuhandeid kokaraamatuid, mis õpetavad süüa tegema. Kümnete tuhandete lemmik üle kogu maailma, «Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat», on hoopis teistsugune. See õpetab, kuidas apse parandada, kulinaarseid eksisamme heastada ja ootamatute olukordadega toime tulla: näiteks kui viimane piim on ära joodud, oled odava hinna tõttu üle igasuguse määra palju banaane ostnud, unustasid kartulid koos lihaga ahju panna ja nii edasi. Ükskõik, kas tegu on kokkuvajunud koogi, liiga soolase supi, kõrbenud liha, ülirasvase kastme, haledate sparglivarte või mõne muu äpardusega sadade võimalike hulgast, mis võivad ette tulla parimatelgi kokkadel, on sellest raamatust kindlasti abi. Vaimukad, kasulikud, lõbusad ja praktilised tähestikujärjestuses loetelud lisavad igale köögile uudsust. Käesolev väljaanne on praegusel terviseteadlikul ajastul tõeline köögiklassika, pakkudes uusi vihjeid rasvasuse vähendamiseks, värskete toiduainete kasutamiseks ja aidates kodukokal lõpututes koostisosades orienteeruda. Nende kaante vahelt leiad ka kasulikke hädaabiretsepte ja lollikindla õhtusöögi, mis võib päästa ükskõik missuguse peo. Originaali pealkiri How to repair food. Eesti keeles Märksõnad toiduained toidud toiduvalmistamine toiduained toidud toiduvalmistamine kokaraamatud käsiraamatud

Raamatu autoriks on John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck kasutatud raamatud pealkirjaga Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat on raamat kirjastuselt Ersen aastast 2005

mille on kirjutanud John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck antud 2005 aasta raamat Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat on John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat vanaraamat.ee raamatupood John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat",
teema: Kokaraamatud

Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat
Pealkiri: Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat
Autor(id): John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck
Kujundaja: Kaie Lilleorg

Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Marge Paal
ISBN: 9949120470
Lehekülgi: 208


Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 135 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Kuidas tegutseda siis, kui selgub, et mõni omavalmistatud toit või jook on...
üle küpsenud
liiga vähe küpsenud
seisnud
kõrbenud
tükkis
soolane
mage
liiga tuline
külmunud
pudrune
liiga kuiv
liiga vesine
liiga vähe kerkinud
vintske
liiga paks
liiga vedel
närtsinud
rasvane
kokku vajunud
müredaks läinud
või kinni kleepunud

Kui midagi juhtub su autoga, teed sa selle korda. Maailmas on tuhandeid kokaraamatuid, mis õpetavad süüa tegema.
Kümnete tuhandete lemmik üle kogu maailma, «Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat», on hoopis teistsugune. See õpetab, kuidas apse parandada, kulinaarseid eksisamme heastada ja ootamatute olukordadega toime tulla: näiteks kui viimane piim on ära joodud, oled odava hinna tõttu üle igasuguse määra palju banaane ostnud, unustasid kartulid koos lihaga ahju panna ja nii edasi.
Ükskõik, kas tegu on kokkuvajunud koogi, liiga soolase supi, kõrbenud liha, ülirasvase kastme, haledate sparglivarte või mõne muu äpardusega sadade võimalike hulgast, mis võivad ette tulla parimatelgi kokkadel, on sellest raamatust kindlasti abi. Vaimukad, kasulikud, lõbusad ja praktilised tähestikujärjestuses loetelud lisavad igale köögile uudsust.
Käesolev väljaanne on praegusel terviseteadlikul ajastul tõeline köögiklassika, pakkudes uusi vihjeid rasvasuse vähendamiseks, värskete toiduainete kasutamiseks ja aidates kodukokal lõpututes koostisosades orienteeruda.
Nende kaante vahelt leiad ka kasulikke hädaabiretsepte ja lollikindla õhtusöögi, mis võib päästa ükskõik missuguse peo.


Originaali pealkiri How to repair food. Eesti keeles

Märksõnad
toiduained
toidud
toiduvalmistamine
toiduained
toidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
käsiraamatud

Hind: 11,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 19,00 eurot
Ulrika Davidsson, GI kogu perele, Viola, 2008, hind: 29,00 eurot
Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1997, hind: 23,00 eurot
Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel, Leivaraamat, Eesti Leivaliit, 2006, hind: 8,00 eurot
Eva Olsson, Janne Olsson, Jenny Olsson ja Linda Olsson, Kalad vees ja pannil. Käsiraamat harrastuskalastajale ja retseptikogu kalasõbrale, Ilo, 2009, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi (3. osa). Liha, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 3,50 eurot
Maire Suitsu, Säästlikult ja suupäraselt, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Mirja von Knorring, Elav gastronoomia, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 19,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Aeduba, 1992, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Maurice Duroy, Hõrgutavad toidud 25 minutiga, Tormikiri, 2002, hind: 2,50 eurot
Malle Peterson, Elli Vendla, 76 vormirooga, Forma Media, 2010, hind: 4,50 eurot
Kartulitoidud, Kaalujälgijad, 1998, hind: 3,50 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 19,00 eurot
Maria Öhrn, Maiustused. Vanad ja uued lemmikud magusasõpradele, Varrak, 2005, hind: 12,00 eurot
Caroline Ellwood, Chinese Cooking, Chancellor Press, 1994, hind: 14,00 eurot
Anneli Viik, Dolce vita, Manfred, 2006, hind: 9,00 eurot
S. Kalvik, Eesti rahvusköök, Периодика, 1987, hind: 3,70 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! mai 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,50 eurot
Jevgeni Mihhailovitš Aleksejev, Niina Mihhailovna Miftahudinova, Arvestus ja kalkulatsioon ühiskondliku toitlustamise ettevõtetes (õppevahend kutsekoolidele), Valgus, 1970, hind: 8,00 eurot
Jill Norman, Vürtsid, Koolibri, 1998, hind: 4,50 eurot
Vürtsikad hoidised eksootilistest viljadest, Ilo, 2012, hind: 4,50 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid, Valgus, 1971, hind: 3,00 eurot
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1978, hind: 2,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1233 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901