John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat, 2005 Ersen

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162 Kuidas tegutseda siis, kui selgub, et mõni omavalmistatud toit või jook on... üle küpsenud liiga vähe küpsenud seisnud kõrbenud tükkis soolane mage liiga tuline külmunud pudrune liiga kuiv liiga vesine liiga vähe kerkinud vintske liiga paks liiga vedel närtsinud rasvane kokku vajunud müredaks läinud või kinni kleepunud Kui midagi juhtub su autoga, teed sa selle korda. Maailmas on tuhandeid kokaraamatuid, mis õpetavad süüa tegema. Kümnete tuhandete lemmik üle kogu maailma, «Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat», on hoopis teistsugune. See õpetab, kuidas apse parandada, kulinaarseid eksisamme heastada ja ootamatute olukordadega toime tulla: näiteks kui viimane piim on ära joodud, oled odava hinna tõttu üle igasuguse määra palju banaane ostnud, unustasid kartulid koos lihaga ahju panna ja nii edasi. Ükskõik, kas tegu on kokkuvajunud koogi, liiga soolase supi, kõrbenud liha, ülirasvase kastme, haledate sparglivarte või mõne muu äpardusega sadade võimalike hulgast, mis võivad ette tulla parimatelgi kokkadel, on sellest raamatust kindlasti abi. Vaimukad, kasulikud, lõbusad ja praktilised tähestikujärjestuses loetelud lisavad igale köögile uudsust. Käesolev väljaanne on praegusel terviseteadlikul ajastul tõeline köögiklassika, pakkudes uusi vihjeid rasvasuse vähendamiseks, värskete toiduainete kasutamiseks ja aidates kodukokal lõpututes koostisosades orienteeruda. Nende kaante vahelt leiad ka kasulikke hädaabiretsepte ja lollikindla õhtusöögi, mis võib päästa ükskõik missuguse peo. Originaali pealkiri How to repair food. Eesti keeles Märksõnad toiduained toidud toiduvalmistamine toiduained toidud toiduvalmistamine kokaraamatud käsiraamatud

Raamatu autoriks on John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck kasutatud raamatud pealkirjaga Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat on raamat kirjastuselt Ersen aastast 2005

mille on kirjutanud John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck antud 2005 aasta raamat Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat on John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat vanaraamat.ee raamatupood John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat",
teema: Kokaraamatud

Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat
Pealkiri: Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat
Autor(id): John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck
Kujundaja: Kaie Lilleorg

Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Marge Paal
ISBN: 9949120470
Lehekülgi: 208


Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 135 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 162

Kuidas tegutseda siis, kui selgub, et mõni omavalmistatud toit või jook on...
üle küpsenud
liiga vähe küpsenud
seisnud
kõrbenud
tükkis
soolane
mage
liiga tuline
külmunud
pudrune
liiga kuiv
liiga vesine
liiga vähe kerkinud
vintske
liiga paks
liiga vedel
närtsinud
rasvane
kokku vajunud
müredaks läinud
või kinni kleepunud

Kui midagi juhtub su autoga, teed sa selle korda. Maailmas on tuhandeid kokaraamatuid, mis õpetavad süüa tegema.
Kümnete tuhandete lemmik üle kogu maailma, «Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat», on hoopis teistsugune. See õpetab, kuidas apse parandada, kulinaarseid eksisamme heastada ja ootamatute olukordadega toime tulla: näiteks kui viimane piim on ära joodud, oled odava hinna tõttu üle igasuguse määra palju banaane ostnud, unustasid kartulid koos lihaga ahju panna ja nii edasi.
Ükskõik, kas tegu on kokkuvajunud koogi, liiga soolase supi, kõrbenud liha, ülirasvase kastme, haledate sparglivarte või mõne muu äpardusega sadade võimalike hulgast, mis võivad ette tulla parimatelgi kokkadel, on sellest raamatust kindlasti abi. Vaimukad, kasulikud, lõbusad ja praktilised tähestikujärjestuses loetelud lisavad igale köögile uudsust.
Käesolev väljaanne on praegusel terviseteadlikul ajastul tõeline köögiklassika, pakkudes uusi vihjeid rasvasuse vähendamiseks, värskete toiduainete kasutamiseks ja aidates kodukokal lõpututes koostisosades orienteeruda.
Nende kaante vahelt leiad ka kasulikke hädaabiretsepte ja lollikindla õhtusöögi, mis võib päästa ükskõik missuguse peo.


Originaali pealkiri How to repair food. Eesti keeles

Märksõnad
toiduained
toidud
toiduvalmistamine
toiduained
toidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
käsiraamatud

Hind: 10,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Peeter Kard, 33 punast suppi, Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Martti Koppel, Peibutavad pirukad, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2002, hind: 7,00 eurot
Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat, Elimelto, 2002, hind: 14,00 eurot
AS Clik, Natüürmort, Clik, 2010, hind: 8,00 eurot
Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1991, hind: 3,60 eurot
Angeelika Kang, Jäised ahvatlused, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Toimetanud: Sarah Ainley, Lembi Kaasik, 450 retsepti kogu maailmast, Varrak, 2008, hind: 16,00 eurot
Koostanud: Tiiu Väinsaar, Taimetoidud. Laiast maailmast igale maitsele, Maalehe Raamat, 2007, hind: 13,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik, Valgus, 2000, hind: 5,00 eurot
Carol Bowen, Põhjalik mikrolaineahju käsiraamat, Sinisukk, 2000, hind: 10,00 eurot
Sara Lewis, Lapsed köögis. 60 toredat ja lihtsat retsepti lastele, Sinisukk, 2004, hind: 8,00 eurot
Hans Joachim Döbbelin, Hermann Bulling, Peod perekonnaringis. 15 esmaklassilist peomenüüd terveks aastaks, AS Bit, 2000, hind: 9,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult, Varrak, 2012, hind: 13,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,00 eurot
Heivi Peterson, Ahjusoojad saiad-leivad. Samm-sammult, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Dr Oetker, Salatid, Sinisukk, 2013, hind: 30,00 eurot
Dr Oetker, Panniroad, Sinisukk, 2012, hind: 26,00 eurot
Emily Quah, Gordon Ramsay, Mark Sargeant, Tervisetoidud, Varrak, 2015, hind: 21,00 eurot
Liivia Orm, Imre Kose naudingute kunst, Pegasus, 2012, hind: 26,00 eurot
Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat, Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot
retseptid: Marika Vingissar; koostanud ja toimetanud: Marika Vingissar, Tervisesmuutid. Kollased, oranžid, punased, rohelised ja valged, Ühinenud Ajakirjad, 2017, hind: 7,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa, Eesti Päevaleht, 2005, hind: 9,00 eurot
Road odavatest toiduainetest. Pizza. Road makaronitoodetest. Pudrud, Ersen, 1995, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1278 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901