Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Köögiprohmakate praavitamise käsiraamatAutor(id): John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck
Kujundaja: Kaie Lilleorg
Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Marge Paal
ISBN: 9949120470
Lehekülgi: 208
Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 135 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kuidas tegutseda siis, kui selgub, et mõni omavalmistatud toit või jook on...
üle küpsenud
liiga vähe küpsenud
seisnud
kõrbenud
tükkis
soolane
mage
liiga tuline
külmunud
pudrune
liiga kuiv
liiga vesine
liiga vähe kerkinud
vintske
liiga paks
liiga vedel
närtsinud
rasvane
kokku vajunud
müredaks läinud
või kinni kleepunud
Kui midagi juhtub su autoga, teed sa selle korda. Maailmas on tuhandeid kokaraamatuid, mis õpetavad süüa tegema.
Kümnete tuhandete lemmik üle kogu maailma, «Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat», on hoopis teistsugune. See õpetab, kuidas apse parandada, kulinaarseid eksisamme heastada ja ootamatute olukordadega toime tulla: näiteks kui viimane piim on ära joodud, oled odava hinna tõttu üle igasuguse määra palju banaane ostnud, unustasid kartulid koos lihaga ahju panna ja nii edasi.
Ükskõik, kas tegu on kokkuvajunud koogi, liiga soolase supi, kõrbenud liha, ülirasvase kastme, haledate sparglivarte või mõne muu äpardusega sadade võimalike hulgast, mis võivad ette tulla parimatelgi kokkadel, on sellest raamatust kindlasti abi. Vaimukad, kasulikud, lõbusad ja praktilised tähestikujärjestuses loetelud lisavad igale köögile uudsust.
Käesolev väljaanne on praegusel terviseteadlikul ajastul tõeline köögiklassika, pakkudes uusi vihjeid rasvasuse vähendamiseks, värskete toiduainete kasutamiseks ja aidates kodukokal lõpututes koostisosades orienteeruda.
Nende kaante vahelt leiad ka kasulikke hädaabiretsepte ja lollikindla õhtusöögi, mis võib päästa ükskõik missuguse peo.
Originaali pealkiri How to repair food. Eesti keeles
Märksõnad
toiduained
toidud
toiduvalmistamine
toiduained
toidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
käsiraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat, John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Ersen 2005Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Hugh Johnson, Suuri viinikirja,
Tammi, hind: 13,00 eurot
Michael Jackson, Michael Jacksons Malt Whisky Companion,
Dorling Kindersley, 1999, hind: 17,00 eurot
Anne Sheasby, Suur kastmeraamat. 365 lihtsat ja kiirelt valmivat kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Maalehe Raamat, 2006, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2333 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!