Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda, 2012 Agitaator

Raamatu alguses on toodud ülevaade tervisliku toitumise põhimõtetest – aja jooksul on needki muutunud, sest viimaste aastakümnete jooksul on järjest enam ja enam läbi viidud uuringuid erinevate toiduainete mõjust ja koos- mõjust. Seejärel vaatame lähemalt, milliseid maitsetaimi ja vürtse oma köögiriiulisse varuda, kuidas erinevaid maitsetaimi säilitada ning kuidas teha toidu maitsestamine võimalikult huvitavaks ja mitmekesiseks. Raamat on ülesehitatud peatükkide kaupa. Igas peatükis vaatame me teatud vaevust või haigust, mille puhul mängib lisaks ravile medikamentidega olulist rolli ka toitumine. Kõigepealt tutvustame üldiseid toitumisnõuandeid, seejärel vaatame täpsemalt, milliseid toiduaineid eelistada ja milliseid vältida ning milliste maitsetaimede ja vürtsidega antud vaevuse puhul oma toitusid maitsestada. Lisaks oleme toonud täpsed juhised, milliseid toiduaineid teatud haiguste ja vaevuste puhul tarbida, ning milliseid maitsetaimi, vürtse ja maitseaineid toitudele lisada. Meie usume, et tervistav toit ei pea olema maitsetu, vaid see on vägagi maitsev ja mitmekesine! Märksõnad: haigused toitumine tervislik toitumine toiduained maitseained dieettoidud tervisenõuanded kokaraamatud

Raamatu autoriks on Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa kasutatud raamatud pealkirjaga Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda on raamat kirjastuselt Agitaator aastast 2012

mille on kirjutanud Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa antud 2012 aasta raamat Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda on Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda vanaraamat.ee raamatupood Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda",
teema: Kokaraamatud

Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda
Pealkiri: Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda
Autor(id): Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa
Illustraator: Fotod: Laura Kangur
Kujundaja: Laura Kangur

Kirjastus: Agitaator
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:

ISBN: 9789949905690
Lehekülgi: 390


Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 203x145 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Raamatu alguses on toodud ülevaade tervisliku toitumise põhimõtetest – aja jooksul on needki muutunud, sest viimaste aastakümnete jooksul on järjest enam ja enam läbi viidud uuringuid erinevate toiduainete mõjust ja koos- mõjust. Seejärel vaatame lähemalt, milliseid maitsetaimi ja vürtse oma köögiriiulisse varuda, kuidas erinevaid maitsetaimi säilitada ning kuidas teha toidu maitsestamine võimalikult huvitavaks ja mitmekesiseks. Raamat on ülesehitatud peatükkide kaupa. Igas peatükis vaatame me teatud vaevust või haigust, mille puhul mängib lisaks ravile medikamentidega olulist rolli ka toitumine. Kõigepealt tutvustame üldiseid toitumisnõuandeid, seejärel vaatame täpsemalt, milliseid toiduaineid eelistada ja milliseid vältida ning milliste maitsetaimede ja vürtsidega antud vaevuse puhul oma toitusid maitsestada. Lisaks oleme toonud täpsed juhised, milliseid toiduaineid teatud haiguste ja vaevuste puhul tarbida, ning milliseid maitsetaimi, vürtse ja maitseaineid toitudele lisada.

Meie usume, et tervistav toit ei pea olema maitsetu, vaid see on vägagi maitsev ja mitmekesine!

Märksõnad:
haigused
toitumine
tervislik toitumine
toiduained
maitseained
dieettoidud
tervisenõuanded
kokaraamatud

Hind: - info Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Otsing autori järgi:

Elo Maalinn, Klaire Kolmann, Jane Käsi, Ilu ja tervis loodusest, Agitaator OÜ, 2008, hind: 2,00 eurot
Klaire Kolmann, Terve välimuse heaks. Rahvameditsiini ravivõtted ja looduskosmeetika, Agitaator, 2013, hind: 19,00 eurot
Klaire Kolmann, Praktiline perenaine 3. Säästlik majapidamine, Kirjastus Katrin, 2015, hind: 16,00 eurot
koostanud ja toimetanud Klaire Kolmann, Hea tervis ja särav välimus küpsemale eale. Looduslikud ilu- ja ravivõtted, tervistav toitumine, Estada Kirjastus, 2016, hind: 26,00 eurot
Koostanud Klaire Kolmann, Suurbritannia. Tööle ja õppima Euroopasse, Estada, 2005, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann, Ravimtaimed ja kodused ravivõtted, Agitaator, 2010, hind: 21,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Koostanud Elina Sildre ja Silver Tibbing, Gluteenivabad retseptid, Tere AS, 2013, hind: 14,00 eurot
Koostanud: Gerda Kroom, Slaavi köök. Vene, Ukraina, Valgevene, Odamees, 2007, hind: 8,00 eurot
Nicola Graimes, Suur vokiroogade raamat. 365 kiireltvalmivat, värsket ja hõrku retsepti, Maalehe Raamat, 2007, hind: 15,00 eurot
Birgitta Rasmusson, Cecilia Lundin, Kalatoidud_, Sinisukk, 2001, hind: 13,00 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Kiired argiroad, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki Pereköögist, Ajakirjade Kirjastus, 2002, hind: 10,00 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Eesti perenaise 100 rooga, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 8,00 eurot
Martti Koppel, Lihtsalt lastele, Mainori Kirjastus, 2002, hind: 3,20 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast, Valgus, 1992, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele, 1991, hind: 3,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa), Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1981, hind: 3,00 eurot
Kaisa Isotalo ja Raija Kuittinen, Kodutoit, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Minna Nevalainen, Soili Soisalo, Kerge köögi hõrgutised, Suur Eesti Raamatuklubi, 2003, hind: 9,00 eurot
Anne Willan, Salatite valmistamine, Dorling Kindersley, 1997, hind: 3,80 eurot
Peeter Kard, 33 omletti, Perona, 1990, hind: 2,00 eurot
Malle Peterson ja Elli Vendla, 76 aedviljatoitu, Forma Media, 2011, hind: 3,50 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim, Valgus, 1996, hind: 6,00 eurot
Raili Mikk ja Maire Suitsu. Toimetanud Velve Saar, Tervislikud teraviljaroad, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 13,00 eurot
Amory Blanche, Päikesemärgid ja toidulaud. Astroloogiline kokaraamat. Tervis ja ilu, Perioodika, 1997, hind: 7,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1315 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901