Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda, 2012 Agitaator

Raamatu alguses on toodud ülevaade tervisliku toitumise põhimõtetest – aja jooksul on needki muutunud, sest viimaste aastakümnete jooksul on järjest enam ja enam läbi viidud uuringuid erinevate toiduainete mõjust ja koos- mõjust. Seejärel vaatame lähemalt, milliseid maitsetaimi ja vürtse oma köögiriiulisse varuda, kuidas erinevaid maitsetaimi säilitada ning kuidas teha toidu maitsestamine võimalikult huvitavaks ja mitmekesiseks. Raamat on ülesehitatud peatükkide kaupa. Igas peatükis vaatame me teatud vaevust või haigust, mille puhul mängib lisaks ravile medikamentidega olulist rolli ka toitumine. Kõigepealt tutvustame üldiseid toitumisnõuandeid, seejärel vaatame täpsemalt, milliseid toiduaineid eelistada ja milliseid vältida ning milliste maitsetaimede ja vürtsidega antud vaevuse puhul oma toitusid maitsestada. Lisaks oleme toonud täpsed juhised, milliseid toiduaineid teatud haiguste ja vaevuste puhul tarbida, ning milliseid maitsetaimi, vürtse ja maitseaineid toitudele lisada. Meie usume, et tervistav toit ei pea olema maitsetu, vaid see on vägagi maitsev ja mitmekesine! Märksõnad: haigused toitumine tervislik toitumine toiduained maitseained dieettoidud tervisenõuanded kokaraamatud

Raamatu autoriks on Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa kasutatud raamatud pealkirjaga Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda on raamat kirjastuselt Agitaator aastast 2012

mille on kirjutanud Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa antud 2012 aasta raamat Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda on Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda vanaraamat.ee raamatupood Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda",
teema: Kokaraamatud

Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda
Pealkiri: Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda
Autor(id): Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa
Illustraator: Fotod: Laura Kangur
Kujundaja: Laura Kangur

Kirjastus: Agitaator
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:

ISBN: 9789949905690
Lehekülgi: 390


Seisukord: veidi kulunud ja ülekiletatud kaaned, raamatukogust kustutatud eksemplar, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 203x145 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Raamatu alguses on toodud ülevaade tervisliku toitumise põhimõtetest – aja jooksul on needki muutunud, sest viimaste aastakümnete jooksul on järjest enam ja enam läbi viidud uuringuid erinevate toiduainete mõjust ja koos- mõjust. Seejärel vaatame lähemalt, milliseid maitsetaimi ja vürtse oma köögiriiulisse varuda, kuidas erinevaid maitsetaimi säilitada ning kuidas teha toidu maitsestamine võimalikult huvitavaks ja mitmekesiseks. Raamat on ülesehitatud peatükkide kaupa. Igas peatükis vaatame me teatud vaevust või haigust, mille puhul mängib lisaks ravile medikamentidega olulist rolli ka toitumine. Kõigepealt tutvustame üldiseid toitumisnõuandeid, seejärel vaatame täpsemalt, milliseid toiduaineid eelistada ja milliseid vältida ning milliste maitsetaimede ja vürtsidega antud vaevuse puhul oma toitusid maitsestada. Lisaks oleme toonud täpsed juhised, milliseid toiduaineid teatud haiguste ja vaevuste puhul tarbida, ning milliseid maitsetaimi, vürtse ja maitseaineid toitudele lisada.

Meie usume, et tervistav toit ei pea olema maitsetu, vaid see on vägagi maitsev ja mitmekesine!

Märksõnad:
haigused
toitumine
tervislik toitumine
toiduained
maitseained
dieettoidud
tervisenõuanded
kokaraamatud

Hind: 8,00 EUR
Otsing autori järgi:

Elo Maalinn, Klaire Kolmann, Jane Käsi, Ilu ja tervis loodusest, Agitaator OÜ, 2008, hind: 3,00 eurot
Klaire Kolmann, Terve välimuse heaks. Rahvameditsiini ravivõtted ja looduskosmeetika, Agitaator, 2013, hind: 19,00 eurot
Klaire Kolmann, Praktiline perenaine 3. Säästlik majapidamine, Kirjastus Katrin, 2015, hind: 16,00 eurot
Klaire Kolmann, Kairi-Kaia Truusa, Praktiline perenaine. Maitsvat ja tervislikku teie söögilauale, Agitaator OÜ, 2008, hind: 21,00 eurot
Koostanud Klaire Kolmann, Suurbritannia. Tööle ja õppima Euroopasse, Estada, 2005, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann, Ravimtaimed ja kodused ravivõtted, Agitaator, 2010, hind: 21,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud, Valgus, 1981, hind: 3,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Kuldne magustoiduraamat. Üle 250 suurepärase retsepti, Varrak, 2010, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Ungari köök, Varrak, 1994, hind: 7,50 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 12,90 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 4,00 eurot
Solomon Mihhailovitš Bremener, Ühiskondliku toitlustamise hügieen. Anatoomia ja füsioloogia alustega. Õpik ühiskondliku toitlustamise ja nõukogude kaubanduse tehnikumidele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1958, hind: 12,00 eurot
Pagaritoodete valmistamise tehnoloogilised instruktsioonid, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1964, hind: 14,00 eurot
A. Kuznetsov, A. Romadin, L. Tompakov, D. Davõdov ; Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, Pagari tehmiinimum tarbijate kooperatiivide leivatööstuses, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1958, hind: 10,00 eurot
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis, TEA Kirjastus, 2006, hind: 45,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamisjuht Moodne perenaine, Postimees, 1937, hind: 22,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Võileivaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Vladislav Koržets. Toimetanud: Katrin Kuusemäe, Koržetsi kalaraamat, Forma Media AS, 2006, hind: 25,00 eurot
Angeelika Kang, Monika Kelle, Juusturaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 11,00 eurot
Markus Haxter, Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust, Kunst, 2009, hind: 10,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 2,50 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Seenetoidud, Perioodika, 1994, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Kotletid & kastmed, Varrak, 1993, hind: 3,50 eurot
J. Lindpere, Makaronitoidud, Valgus, 1970, hind: 1,30 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 2,80 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1745 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901