Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kulinaaria. ÕpikAutor(id): Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor
Kujundaja: Jüri Valkonen
Kirjastus: Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Lehekülgi: 184
Seisukord: normaalses korras raamat, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 205 × 287 mm
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Sisukord:
Koostajalt
1. Toiduainete kulinaarne töötlemine
2. Toiduainete muutumine kulinaarsel töötlemisel
3. Maitseained ja roogade maitsestamine
4. Puljongid ja supid
5. Kastmed
6. Köögiviljaroad
7. Road seentest
8. Pudrud ja teised teraviljatoidud
9. Kohupiimaroad
10. Munaroad
11. Juustu kasutamine kulinaarias
12. Liharoad
13. Kalaroad
14. Magusroad
15. Võileivad
16. Salatid
17. Külmad suupisted
18. Soojad suupisted
19. Joogid
20. Taignatooted
Lisa 1. Toiduainete massi muutumine töötlemisel
Lisa 2. Köögiviljade tükelduskujud
Kirjandus
kokaraamatud, retseptid, kutsekooliõpikud, käsiraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kulinaaria. Õpik, Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus 2002Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristina Efert ja Tiit Efert; toimetanud Eha Kõrge, Eesti maitsed. Ligi 40 tootja lugu, üle 60 retsepti,
Varrak, 2019, hind: 18,50 eurot
Harry Eyres, Vein,
TEA Kirjastus, 1997, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised,
ATA-Raamat, 2000, hind: 7,00 eurot
Heino Gustavson, Karastusjoogid. Allikaveest limonaadini,
Valgus, 1985, hind: 2,80 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Hoidistaja salaraamat. Häid maitseid kogu aastaks,
Varrak, 2016, hind: 25,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!