Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Küpsetame ise I-IIAutor(id): Laine Remmelgas
Kirjastus: Eesti Ühing ''Teadus''
Linn: Tallinn
Aasta: 1992
Originaalkeel:
Lehekülgi: 52
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 140x190 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 236
Paljudel perenaistel, eriti noortel ja algajatel, on põhjendamatu kartus küpsetamise ees, kuna see töö sageli ebaõnnestub. Tegelikult pole küpsetuskunsti õppimine sugugi raske, kui on vaid kannatlikkust ja huvi asja vastu. Harjutamine ja katsetamine teeb meistriks - see ütlus on paikapidav ka küpsetus oskuse omandamisel.
Materjalis on olulist tähelepanu pööratud juhistele ja näpunäidetele, mis tööd hõlbustavad, kui ka võimalikele küpsetamisel tehtavatele vigadele. Et nõuanded oleksid paremini märgatavad, on need ümbritsetud äärisega.
Üldosas on käsitletud taignate eriliike, et algajad-küpsetajad saaksid võrdleva ettekujutuse, mille järgi teha valikut. Olenevalt toodetes, on retseptides tehnoloogiakirjeldus detailsem. Suurema osa brošüürist moodustavad retseptid.
Teine trükk.
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Jaan Välimaa, Koduveini valmistamine,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Valgus, 1966, hind: 3,50 eurot
Mart Vabar, Väike Eesti kohviraamat,
Aabitsakukk, 2018, hind: 4,00 eurot
Anniina Ljokkoi, Liisa Kaski, Taimsed pärimustoidud,
Varrak, 2022, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2015, hind: 15,00 eurot
Joanna Farrow, Kala. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2007, hind: 13,00 eurot
Linda Doeser, Aasia köök,
Varrak, 2011, hind: 25,00 eurot
Helmi Pastak, Toit - tervise varaait,
Valgus, 1967, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Hiina köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2302 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!