Martti Koppel, Paeluvad pastad, 2002 AS Erahariduskeskus, Mainori kirjastus

Itaallased peavad uhkusega pastat oma rahvustoiduks, seda serveeritakse seal iga toidukorra juurde ja Genuas on kuuldavasti välja antud isegi pastaseadus. Selle kohaselt peetakse ainuõigeks just 100% durum-nisujahust valmistatud pastat. Meie ajalooliselt väljakujunenud toitumistraditsiooni pastatoidud küll ei kuulu, aga ometi on need eestlaste seas väga populaarsed. Selle põhjus on kindlasti valmistamise kiirus ja vaheldusrikkus, valmivad ju pastatoidud ruttu ning ka varieerimisvõimaluste arv on tohutu. Pastas pole midagi müstilist - see on nisujahu ja vee segamisest saadud taigen, mida soovikohaselt vormitakse. Kõik geniaalsed asjad on lihtsad.... Soolatera retseptikogu kokaraamatud

Raamatu autoriks on Martti Koppel kasutatud raamatud pealkirjaga Paeluvad pastad on raamat kirjastuselt AS Erahariduskeskus, Mainori kirjastus aastast 2002

mille on kirjutanud Martti Koppel antud 2002 aasta raamat Paeluvad pastad on Martti Koppel oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Martti Koppel, Paeluvad pastad vanaraamat.ee raamatupood Martti Koppel, Paeluvad pastad
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Paeluvad pastad",
teema: Kokaraamatud

Paeluvad pastad
Pealkiri: Paeluvad pastad
Autor(id): Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet

Kirjastus: AS Erahariduskeskus, Mainori kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:

ISBN: 9985-78-535-5
Lehekülgi: 66


Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 215 × 149
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat


Sisu:
Itaallased peavad uhkusega pastat oma rahvustoiduks, seda serveeritakse seal iga toidukorra juurde ja Genuas on kuuldavasti välja antud isegi pastaseadus. Selle kohaselt peetakse ainuõigeks just 100% durum-nisujahust valmistatud pastat.
Meie ajalooliselt väljakujunenud toitumistraditsiooni pastatoidud küll ei kuulu, aga ometi on need eestlaste seas väga populaarsed. Selle põhjus on kindlasti valmistamise kiirus ja vaheldusrikkus, valmivad ju pastatoidud ruttu ning ka varieerimisvõimaluste arv on tohutu.
Pastas pole midagi müstilist - see on nisujahu ja vee segamisest saadud taigen, mida soovikohaselt vormitakse. Kõik geniaalsed asjad on lihtsad....

Soolatera retseptikogu

kokaraamatud

Hind: 5,00 EUR
Otsing autori järgi:

Aare Koppel, Füüsika: mis? Kuidas? Miks? Füüsika, aeg, inimene. Konspektiivne visand ehk visandlik konspek, Valgus, 1972, hind: 6,00 eurot
Ain Koppel, Rohkem tarbekaupu, vähem tootmisjäätmeid, Valgus, 1985, hind: 4,00 eurot
Anonüümne. Toimetanud: Annika Koppel, Raamat, millel pole nime, Ersen, 2007, hind: 13,00 eurot
E. Kibbermann, S. Kirotar ja P. Koppel, Saksa-eesti sõnaraamat, Valgus, 1976, hind: 14,00 eurot
E. Kibbermann, S. Kirotar, P. Koppel, Saksa-eesti sõnaraamat. Deutsch-estnisches Wörterbuch, Valgus, 1995, hind: 20,00 eurot
E. Kibbermann, S. Kirotar, P. Koppel, Saksa-eesti sõnaraamat. Deutsch-Estnisches Wörterbuch, Valgus, 2007, hind: 29,00 eurot
Endel Koppel, Paide Vallimägi, Eesti NSV Kultuuriministeerium, 1965, hind: 2,50 eurot
Heino Koppel, Etüüde kuulsatest matemaatikutest, Koolibri, 2000, hind: 5,00 eurot
koostaja Ele Koppel, Olla või omada? Väärtuskonverentsi kogumik (1.-2. aprillil 2004 Tartus), Eesti Noorteühenduste Liit, 2004, hind: 4,00 eurot
Koostanud Endel Koppel, Paide, Eesti Raamat, 1965, hind: 1,80 eurot
Koostanud M. Koppel, Kaasaja meetodid sordiaretuses, Jõgeva Sordiaretuse Instituut, 1996, hind: 7,00 eurot
Koostanud Martti Koppel, Kuulekas kartul, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Katre Koppel, Liis Reha, Ühine teistsugusus. Artikleid ja esseid TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia 60. aastapäevaks, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia, 2012, hind: 13,00 eurot
Koostanud: Martti Koppel, Põnev piim, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Maano Koppel, Harri Korrovits, Ülo Rooma, Ehitusökonomisti käsiraamat, Valgus, 1987, hind: 8,00 eurot
Martti Koppel, Sarmikad salatid, Mainori Kirjastus, 2002, hind: 3,50 eurot
Martti Koppel, Sõbralikud supid, EHK Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Martti Koppel, Peibutavad pirukad, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2002, hind: 7,00 eurot
Martti Koppel, Laitmatud liharoad, EHK Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Martti Koppel, Lihtsalt lastele, Mainori Kirjastus, 2002, hind: 3,20 eurot
Samuel Sütt, David Koppel, Maateaduse õpperaamat algkoolidele. VI õppeaasta. Euroopa, Loodus, 1928, hind: 7,00 eurot
Toimetanud A. R. Cederberg, H. Koppel, Johan Kõpp, Andrus Saareste, P. Treiberg, Friedebert Tuglas, Eesti Biograafiline Leksikon, Mart Tamberg, 2001, hind: 15,00 eurot
Toimkond: K. Hinno, E. Koppel, P. Liebus, A. Lange, E. Lepik, E. Lepp, K. Mäekala, A. Mätlik, J. Port, A. Prima, M. Reinik, J. Soo, A. Siimon, K. Zolk, Aed. Aianduse ja mesinduse ajakiri (Terve aastakäik kokkuköidetuna), Eesti Aiandus-Mesinduse Keskselts, 1934, hind: 16,00 eurot
Toomas Hendrik Ilves; koostanud: Olari Koppel, Eesti jõudmine. Kõned ja kirjutised aastaist 1986-2006, Varrak, 2006, hind: 10,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus, Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine, Eesti Raamat, 1983, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Aprill 1996, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Jaanuar 1996, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Peeter Kard, Paprika, 1992, hind: 1,50 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, 100 grillrooga, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 8,00 eurot
L. Petti, Kalatoite (retseptidega kaardikogu), Eesti Raamat, 1986, hind: 2,50 eurot
Rudolf Visnapuu, Riisiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Maire Suitsu, Raili Mikk, Sõbraks sojaga, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Merike Kask, Teeme ise. Liha. Kala. Marjad, puu- ja köögiviljad. Seened. Leib, sai. Piim, piimatooted. Joogid. Maitsetaimed, Estada, 2009, hind: 12,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang, Maru, Kaie Mei, Raili Mikk; Koostanud: Siiri Kirikal, Oma Maitse retseptiraamat. Retseptiraamat 2005-2010, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 11,00 eurot
Harri Ilves, Kala ja mereannid, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! 1997/12, 1997, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased, Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1978, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite, Valgus, 1978, hind: 5,50 eurot
Peeter Kard, Hoidised puuviljadest, 1991, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, 33 külma suvesuppi, Perona, 1991, hind: 2,00 eurot
Pannikana, International Masters Publishers AB, hind: 5,50 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Seeneraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 11,00 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid, Valgus, 1971, hind: 2,50 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Juuni 1996, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid, 1992, hind: 1,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1403 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901