Peeter Kard, 33 punast suppi, 1991 Perona

Häid suppe on maailmas neelult palju ja paraku ei mahuks osakegi neist retseptidest nii tillukeste kaante vahele. Seepärast piirdume seekord valikuga nn punastest suppidest. Nende suppide koostisse kuulub alati tomat ja boršide puhul ka punapeet, nii et need supid on tõesti punase värvusega. Ärgu perenaist kohutagu meie retseptide restoranilik täpsus ja ainete suur valik. Need retseptid on soliidne klassika ja antud lihtsalt orientiiriks. Ainete valikut ja koguseid võib iga perenaine ise muuta, pidades kinni retseptide põhimõtetest. Näiteks saan väga maitsva ja odava borši keeta supikontidest ja poekonservist, lisades pisut paprikat, küüslauku, maitserohelist, peediekstrakti, hapukoort ja üht-teist käepärast. Boršid ja soljankad olid meie vanaemadele tuntud juba möödunud sajandi. Need rammusad ja väga maitsvad supid võivad moodustada iseseisva lõuna. See asjaolu ei ole perenaiste köögivaeva kergendamisel sugugi tähtsusetu. Neid suppe võib soojendatult lauale anda ka järgmisel päeval ja seegi lihtsustab kiirel ajal perenaiste köögitoimetusi. Märksõnad: supid kokaraamatud

Raamatu autoriks on Peeter Kard kasutatud raamatud pealkirjaga 33 punast suppi on raamat kirjastuselt Perona aastast 1991

mille on kirjutanud Peeter Kard antud 1991 aasta raamat 33 punast suppi on Peeter Kard oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Peeter Kard, 33 punast suppi vanaraamat.ee raamatupood Peeter Kard, 33 punast suppi
reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "33 punast suppi",
teema: Kokaraamatud

33 punast suppi
Pealkiri: 33 punast suppi
Autor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Omar Volmer

Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1991
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 40


Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 145x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Häid suppe on maailmas neelult palju ja paraku ei mahuks osakegi neist retseptidest nii tillukeste kaante vahele. Seepärast piirdume seekord valikuga nn "punastest suppidest". Nende suppide koostisse kuulub alati tomat ja boršide puhul ka punapeet, nii et need supid on tõesti punase värvusega.
Ärgu perenaist kohutagu meie retseptide restoranilik täpsus ja ainete suur valik. Need retseptid on soliidne klassika ja antud lihtsalt orientiiriks. Ainete valikut ja koguseid võib iga perenaine ise muuta, pidades kinni retseptide põhimõtetest. Näiteks saan väga maitsva ja odava borši keeta supikontidest ja poekonservist, lisades pisut paprikat, küüslauku, maitserohelist, peediekstrakti, hapukoort ja üht-teist käepärast.
Boršid ja soljankad olid meie vanaemadele tuntud juba möödunud sajandi. Need rammusad ja väga maitsvad supid võivad moodustada iseseisva lõuna. See asjaolu ei ole perenaiste köögivaeva kergendamisel sugugi tähtsusetu. Neid suppe võib soojendatult lauale anda ka järgmisel päeval ja seegi lihtsustab kiirel ajal perenaiste köögitoimetusi.

Märksõnad:
supid
kokaraamatud

Hind: 2,50 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Salme Masso, Rahvaste toite, Valgus, 1975, hind: 6,50 eurot
Kala Primlani, Indian Cooking. With Useful Hints On Good Housekeeping, India Book House Pvt. Ltd, 1984, hind: 3,50 eurot
Toivo Niiberg, Koduõlu, kali ja siider, Maalehe Raamat, 1998, hind: 11,00 eurot
Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks, Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 13,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 kooki 3. osa, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 18,00 eurot
Joseph Iannuzzi, Maffia kokaraamat, Philos Eesti OÜ, hind: 12,00 eurot
Koostanud Jill Elegeer, Hõrgutavad retseptid ühele inimesele, Tormikiri, 2003, hind: 2,00 eurot
peatoimetaja: Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit, Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! Aprill 1997, Jääkülm, 1997, hind: 2,00 eurot
Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! 1996/11, Jääkülm, 1996, hind: 2,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine, Eesti Raamat, 1983, hind: 2,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine, Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Praktiline perenaine. Külmlaud. 15 postkaarti, Valgus, 1976, hind: 2,00 eurot
Olga Kesk, Hoidised, Loodus, 1938, hind: 8,00 eurot
Olga Kesk, Lihatoidud, Loodus, 1938, hind: 7,00 eurot
Hele Lüüs ja Leida Soosaar, Köögiviljade säilitamine, Agronoom, 1942, hind: 2,50 eurot
Kokaraamat, Rakvere Lihakombinaat, 1998, hind: 2,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa), Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Lihtsaid ungari toite, 1992, hind: 1,50 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa), Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 1,00 eurot
Koostanud Tagli Pitsi, Riina Täht ja Sirje Vaask, Rukkileib meie laual, Eesti Leivaliit, 1999, hind: 1,50 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua hõrgutisi, Perioodika, 1995, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki, Perona, 1990, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte), Linda Petti, 1996, hind: 1,50 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Sulatatud juust, Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1273 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901