Peeter Kard, 33 punast suppi, 1991 Perona

Häid suppe on maailmas neelult palju ja paraku ei mahuks osakegi neist retseptidest nii tillukeste kaante vahele. Seepärast piirdume seekord valikuga nn punastest suppidest. Nende suppide koostisse kuulub alati tomat ja boršide puhul ka punapeet, nii et need supid on tõesti punase värvusega. Ärgu perenaist kohutagu meie retseptide restoranilik täpsus ja ainete suur valik. Need retseptid on soliidne klassika ja antud lihtsalt orientiiriks. Ainete valikut ja koguseid võib iga perenaine ise muuta, pidades kinni retseptide põhimõtetest. Näiteks saan väga maitsva ja odava borši keeta supikontidest ja poekonservist, lisades pisut paprikat, küüslauku, maitserohelist, peediekstrakti, hapukoort ja üht-teist käepärast. Boršid ja soljankad olid meie vanaemadele tuntud juba möödunud sajandi. Need rammusad ja väga maitsvad supid võivad moodustada iseseisva lõuna. See asjaolu ei ole perenaiste köögivaeva kergendamisel sugugi tähtsusetu. Neid suppe võib soojendatult lauale anda ka järgmisel päeval ja seegi lihtsustab kiirel ajal perenaiste köögitoimetusi. Märksõnad: supid kokaraamatud

Raamatu autoriks on Peeter Kard kasutatud raamatud pealkirjaga 33 punast suppi on raamat kirjastuselt Perona aastast 1991

mille on kirjutanud Peeter Kard antud 1991 aasta raamat 33 punast suppi on Peeter Kard oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Peeter Kard, 33 punast suppi vanaraamat.ee raamatupood Peeter Kard, 33 punast suppi
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "33 punast suppi",
teema: Kokaraamatud

33 punast suppi
Pealkiri: 33 punast suppi
Autor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Omar Volmer

Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1991
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 40


Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 145x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Häid suppe on maailmas neelult palju ja paraku ei mahuks osakegi neist retseptidest nii tillukeste kaante vahele. Seepärast piirdume seekord valikuga nn "punastest suppidest". Nende suppide koostisse kuulub alati tomat ja boršide puhul ka punapeet, nii et need supid on tõesti punase värvusega.
Ärgu perenaist kohutagu meie retseptide restoranilik täpsus ja ainete suur valik. Need retseptid on soliidne klassika ja antud lihtsalt orientiiriks. Ainete valikut ja koguseid võib iga perenaine ise muuta, pidades kinni retseptide põhimõtetest. Näiteks saan väga maitsva ja odava borši keeta supikontidest ja poekonservist, lisades pisut paprikat, küüslauku, maitserohelist, peediekstrakti, hapukoort ja üht-teist käepärast.
Boršid ja soljankad olid meie vanaemadele tuntud juba möödunud sajandi. Need rammusad ja väga maitsvad supid võivad moodustada iseseisva lõuna. See asjaolu ei ole perenaiste köögivaeva kergendamisel sugugi tähtsusetu. Neid suppe võib soojendatult lauale anda ka järgmisel päeval ja seegi lihtsustab kiirel ajal perenaiste köögitoimetusi.

Märksõnad:
supid
kokaraamatud

Hind: 2,50 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Eesti Mereakadeemia; koostanud Sirje Laanmäe, Kalakulinaaria, Eesti Mereakadeemia, 2001, hind: 14,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise II, Eesti Ühing, 1992, hind: 2,50 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise II, Eesti Ühing, 1990, hind: 1,60 eurot
Edited by Gina Steer, Thai and Chinese: Over 300 Step-by-step Instructions, Star Fire, 2008, hind: 8,00 eurot
Schokolade, Parragon Books Ltd, hind: 9,00 eurot
Pasta: Unwiderstehliche Rezeptideen mit Schritt-für-Schritt-Anleitungen, PARRAGON, hind: 6,00 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad, AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 3,50 eurot
Elisabeth Sild-Kutsar, Hoidiste valmistamine marjadest, puu- ja aid-viljadest, 1942, hind: 8,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 14,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Ragna Malm, Balkani köök. Kreeka. Bulgaaria, Odamees, 2003, hind: 4,00 eurot
76 kiiret rooga, Forma Media, 2006, hind: 3,00 eurot
Jonathan Routh ja Shelagh Routh, Leonardo köögimärkmeid ehk Romanovi koodeks. Leonardo da Vinci märkmed toiduvalmistamise ja lauakommete kohta, Valgus, 2005, hind: 12,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 3,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 2,50 eurot
Hans Sossi, Siirupi valmistamine kartulist kodusel teel, Agronoom, 1942, hind: 6,00 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Mai 2010. Peotoitude eri, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. November 2011. Sõbrad tulevad külla, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Mai 2001. Hakkliharoad ja rabarberikoogid, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Detsember 2000. Jõulu-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Jaanuar 2001. Kartuli-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot
AS Ajakirjade Kirjastus; Toimetanud: Lia Virkus, Pereköök. Veebruar 2001. Pannkoogi-eri, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 1,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1304 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901