Peeter Kard, 33 punast suppi, 1991 Perona

Häid suppe on maailmas neelult palju ja paraku ei mahuks osakegi neist retseptidest nii tillukeste kaante vahele. Seepärast piirdume seekord valikuga nn punastest suppidest. Nende suppide koostisse kuulub alati tomat ja boršide puhul ka punapeet, nii et need supid on tõesti punase värvusega. Ärgu perenaist kohutagu meie retseptide restoranilik täpsus ja ainete suur valik. Need retseptid on soliidne klassika ja antud lihtsalt orientiiriks. Ainete valikut ja koguseid võib iga perenaine ise muuta, pidades kinni retseptide põhimõtetest. Näiteks saan väga maitsva ja odava borši keeta supikontidest ja poekonservist, lisades pisut paprikat, küüslauku, maitserohelist, peediekstrakti, hapukoort ja üht-teist käepärast. Boršid ja soljankad olid meie vanaemadele tuntud juba möödunud sajandi. Need rammusad ja väga maitsvad supid võivad moodustada iseseisva lõuna. See asjaolu ei ole perenaiste köögivaeva kergendamisel sugugi tähtsusetu. Neid suppe võib soojendatult lauale anda ka järgmisel päeval ja seegi lihtsustab kiirel ajal perenaiste köögitoimetusi. Märksõnad: supid kokaraamatud

Raamatu autoriks on Peeter Kard kasutatud raamatud pealkirjaga 33 punast suppi on raamat kirjastuselt Perona aastast 1991

mille on kirjutanud Peeter Kard antud 1991 aasta raamat 33 punast suppi on Peeter Kard oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Peeter Kard, 33 punast suppi vanaraamat.ee raamatupood Peeter Kard, 33 punast suppi
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "33 punast suppi",
teema: Kokaraamatud

33 punast suppi
Pealkiri: 33 punast suppi
Autor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Omar Volmer

Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1991
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 40


Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 145x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Häid suppe on maailmas neelult palju ja paraku ei mahuks osakegi neist retseptidest nii tillukeste kaante vahele. Seepärast piirdume seekord valikuga nn "punastest suppidest". Nende suppide koostisse kuulub alati tomat ja boršide puhul ka punapeet, nii et need supid on tõesti punase värvusega.
Ärgu perenaist kohutagu meie retseptide restoranilik täpsus ja ainete suur valik. Need retseptid on soliidne klassika ja antud lihtsalt orientiiriks. Ainete valikut ja koguseid võib iga perenaine ise muuta, pidades kinni retseptide põhimõtetest. Näiteks saan väga maitsva ja odava borši keeta supikontidest ja poekonservist, lisades pisut paprikat, küüslauku, maitserohelist, peediekstrakti, hapukoort ja üht-teist käepärast.
Boršid ja soljankad olid meie vanaemadele tuntud juba möödunud sajandi. Need rammusad ja väga maitsvad supid võivad moodustada iseseisva lõuna. See asjaolu ei ole perenaiste köögivaeva kergendamisel sugugi tähtsusetu. Neid suppe võib soojendatult lauale anda ka järgmisel päeval ja seegi lihtsustab kiirel ajal perenaiste köögitoimetusi.

Märksõnad:
supid
kokaraamatud

Hind: 3,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Aune Põldma, Kahe nädala menüü kooliõpilasele. Käsiraamat + CD, Argo, 2010, hind: 23,00 eurot
Maire Suitsu, Suur Kartuliraamat, Varrak, 2009, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 3,50 eurot
Victoria Zak, 20 000 saladust tee kohta. Kuidas saada ravimtaimedest suurimat kasu, Ersen, 2004, hind: 10,00 eurot
Sille Varblane, Kokkuhoiu kokaraamat, Tammerraamat, 2009, hind: 10,00 eurot
Kristi Pitkänen ja Mati Soomre, Maalehe väike jõuluraamat, Maalehe Raamat, 2010, hind: 5,50 eurot
Tim Richardson, Maiustused, Olion, 2004, hind: 12,00 eurot
Koostanud Martti Koppel, Lummavad linnud, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Martti Koppel, Peibutavad pirukad, Erahariduskeskuse Kirjastus, 2002, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Linda Petti, Pisike piparkoogiraamat. Piparkooke ja muid niknäkke, Maalehe Raamat, 1995, hind: 5,00 eurot
Greta Kaupmees, 108 ideed laua katmiseks. Kevadpühadest jõuludeni, Minu kodu24 OÜ, 2013, hind: 12,00 eurot
retseptid: Nikita Ulitin ja Ülle Saar, Valik toite juustust, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, 2016, hind: 4,00 eurot
Paulig Group Eesti, Magustoitude üllatav maailm, Paulig Group Eesti, 2013, hind: 9,00 eurot
Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur, Igast konservist maitsev roog, Valgus, 1970, hind: 4,00 eurot
Mary Jane Finsand, Täielik diabeetiku kokaraamat, Egmont Estonia, 2002, hind: 11,00 eurot
Marju Külaots, Triinu Pääsik, Kuidas valmib argine beebigurmee?, Ajakirjade Kirjastus AS, 2017, hind: 7,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 4,50 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol, ATA-Raamat, 1999, hind: 6,00 eurot
Carla Bardi, Kerged salatid, Koolibri, 2012, hind: 9,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed, Varrak, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 12,00 eurot
Maire Suitsu, Minimood köögis. Kõik toidud muffinipanniga, Menu, 2013, hind: 5,00 eurot
Sylvia Danielsson, Vürtsid toidus. Vürtsid, maitsetaimed ja toit, Sinisukk, 2005, hind: 8,00 eurot
Pille Enden ja Kadri Vilen, Metsa maitsed. 55 toitu väärtuslikest metsaandidest, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1728 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901