Peeter Kard, 33 punast suppi, 1991 Perona

Häid suppe on maailmas neelult palju ja paraku ei mahuks osakegi neist retseptidest nii tillukeste kaante vahele. Seepärast piirdume seekord valikuga nn punastest suppidest. Nende suppide koostisse kuulub alati tomat ja boršide puhul ka punapeet, nii et need supid on tõesti punase värvusega. Ärgu perenaist kohutagu meie retseptide restoranilik täpsus ja ainete suur valik. Need retseptid on soliidne klassika ja antud lihtsalt orientiiriks. Ainete valikut ja koguseid võib iga perenaine ise muuta, pidades kinni retseptide põhimõtetest. Näiteks saan väga maitsva ja odava borši keeta supikontidest ja poekonservist, lisades pisut paprikat, küüslauku, maitserohelist, peediekstrakti, hapukoort ja üht-teist käepärast. Boršid ja soljankad olid meie vanaemadele tuntud juba möödunud sajandi. Need rammusad ja väga maitsvad supid võivad moodustada iseseisva lõuna. See asjaolu ei ole perenaiste köögivaeva kergendamisel sugugi tähtsusetu. Neid suppe võib soojendatult lauale anda ka järgmisel päeval ja seegi lihtsustab kiirel ajal perenaiste köögitoimetusi. Märksõnad: supid kokaraamatud

Raamatu autoriks on Peeter Kard kasutatud raamatud pealkirjaga 33 punast suppi on raamat kirjastuselt Perona aastast 1991

mille on kirjutanud Peeter Kard antud 1991 aasta raamat 33 punast suppi on Peeter Kard oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Peeter Kard, 33 punast suppi vanaraamat.ee raamatupood Peeter Kard, 33 punast suppi
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "33 punast suppi",
teema: Kokaraamatud

33 punast suppi
Pealkiri: 33 punast suppi
Autor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Omar Volmer

Kirjastus: Perona
Linn: Pärnu
Aasta: 1991
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 40


Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 145x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Häid suppe on maailmas neelult palju ja paraku ei mahuks osakegi neist retseptidest nii tillukeste kaante vahele. Seepärast piirdume seekord valikuga nn "punastest suppidest". Nende suppide koostisse kuulub alati tomat ja boršide puhul ka punapeet, nii et need supid on tõesti punase värvusega.
Ärgu perenaist kohutagu meie retseptide restoranilik täpsus ja ainete suur valik. Need retseptid on soliidne klassika ja antud lihtsalt orientiiriks. Ainete valikut ja koguseid võib iga perenaine ise muuta, pidades kinni retseptide põhimõtetest. Näiteks saan väga maitsva ja odava borši keeta supikontidest ja poekonservist, lisades pisut paprikat, küüslauku, maitserohelist, peediekstrakti, hapukoort ja üht-teist käepärast.
Boršid ja soljankad olid meie vanaemadele tuntud juba möödunud sajandi. Need rammusad ja väga maitsvad supid võivad moodustada iseseisva lõuna. See asjaolu ei ole perenaiste köögivaeva kergendamisel sugugi tähtsusetu. Neid suppe võib soojendatult lauale anda ka järgmisel päeval ja seegi lihtsustab kiirel ajal perenaiste köögitoimetusi.

Märksõnad:
supid
kokaraamatud

Hind: 2,50 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Peatoimetaja Maire Suitsu, Head isu! Bon appetit! 1997/12, 1997, hind: 2,00 eurot
Suur kokaraamat, Varrak, 2003, hind: 26,00 eurot
Tiina Ross, Tervislik rasvane magus maitsekas, Estada, 2015, hind: 26,00 eurot
Anne Wilson, Särisevad grillroad, Koolibri, 2008, hind: 4,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,50 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 6,00 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 3,70 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki, Perona, 1992, hind: 1,50 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu, Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite, Valgus, 1978, hind: 5,50 eurot
Koostanud V. Kalpus, Kalatoite, Valgus, 1982, hind: 2,00 eurot
Tekst: Lia Virkus; Retseptid: Pille Enden, Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves, Raili Mikk, Pereköögi kokaraamat. Kodukoka parim abiline. Ligi 500 retsepti, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 20,00 eurot
Anne Kangur (koostaja), Portugali köök, Odamees, 2004, hind: 7,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks, Varrak, 1997, hind: 12,00 eurot
Martha Day, Jõulutoidud, Varrak, 2005, hind: 7,00 eurot
Koostanud Karl-Kristjan Nigesen ja Kersti Rea, Eesti pühade maitsed (sobivad argipäeva ka), Isamaa ja Res Publica Liit, 2015, hind: 5,00 eurot
Toite pühadeks (retsepte), AED, 1996, hind: 2,50 eurot
Koostanud: Linda Petti, Pisike piparkoogiraamat. Piparkooke ja muid niknäkke, Maalehe Raamat, 1995, hind: 4,00 eurot
retseptid: Nikita Ulitin ja Ülle Saar ; tekstid: Signe Adamberg, Tiiu-Maie Laht, Tagli Pitsi, 20 toredat retsepti piimatoodetest, Kiige RB, 2015, hind: 7,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 1,50 eurot
Anne Wilson, Tai köök, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Anne Kangur, Rahvaste toite, Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Санда Марин, Кулинарное искусство и румынское кухня, Cone-Veles, 1992, hind: 3,00 eurot
сост. Б. Х. Суюншалиева, Блюда из птицы, Кайнар, 1988, hind: 3,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1252 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901