Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Korilase kokaraamat II. Toite juustugaAutor(id): Peeter Kard
Kirjastus: Nõiaraamat
Linn: Tartu
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9789985961469
Lehekülgi: 64
Sari: Korilase kokaraamat 2
Seisukord: normaalses seisukorras
Mõõdud: 143 × 203 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Juustu kaasabil valmivad hõrgud salatid, suupisted, kastmed, supid, fondüüd, sufleed, küpsetised, gratäänid ehk üleküpsetatud toidud, pastad, juustutäidised ja desserdid.
Märksõnad:
kokaraamatud
toit
retseptid
kulinaaria
juust
Sari: Korilase kokaraamat nr. 2
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Loe lähemalt
ootenimekirja lisamise võimaluse kohta.
Otsing autori järgi:
Peeter Kard, Kaarina Naur, Tea Lajal, Valve Kelp, Milvi Kasemäe, Reelika Eerik, Korilase käsiraamat II. Vein, juust, vürtsid, kastmed, marinaadid,
Nõiaraamat, 2006, hind: 12,00 eurot
Peeter Kard, 33 keeksi,
Perona, 1990, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki,
Perona, 1990, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
Eesti Aianduse ja Mesinduse Selts, 1990, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 7,50 eurot
Peeter Kard, Kalamehe köök,
Valgus, 1997, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Kotletid & kastmed,
Varrak, 1993, hind: 4,50 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, 33 omletti,
Perona, 1990, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki,
Perona, 1992, hind: 2,30 eurot
Peeter Kard, 33 külma suvesuppi,
Perona, 1991, hind: 2,00 eurot
Peeter Kard, Salateid ja suupisteid,
Varrak, 1991, hind: 3,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Marin Terep, Mai Grepp; retseptid: Lia Virkus, Marin Terep, Mai Grepp ; toimetaja Monica Kiik, Imeline sünnipäev. 300 nippi vahvaks lastepeoks,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Lia Virkus, Väike saiaraamat,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 12,00 eurot
Gondo Olevsoo, Lihtne köögikunst,
Olion, 2006, hind: 10,00 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine,
Pandekt OÜ, 2013, hind: 24,00 eurot
Merilin Taimre, Mu süda kuulub kolmele- toidule, sinule ja minule. 60 tervislikku retsepti ja üks tõeline armastuslugu,
Pegasus, 2015, hind: 14,00 eurot
Oma Maitse retseptiraamat II,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 13,00 eurot
Salme Masso, Salatid ja mahlajoogid,
Valgus, 1971, hind: 2,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 8,00 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 1972 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!