Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lihtsad toidud lihtsast toorainestAutor(id): Anne Kersna
Kujundaja: Merike Arbet
Kirjastus: Maaleht
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789985643785
Lehekülgi: 96
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 145x210
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Nagu pealkiri lubab, on selle raamatu järgi lihtne ja tervislik toitu valmistada. Kõik vajalik on hõlpsasti kättesaadav oma aiast, turult või tavalisest toidupoest. Kokkusobitatud retseptide järgi saab valmistada toite suppidest magusroa või küpsetisteni, järgides pisut ikka meie oma traditsioone ja maitset.
Raamatu autor Anne Kersna on aastaid pakkunud ajakirja Maakodu lugejaile vahvaid retsepte, mitmeid aastaid koos kolleegidega koostanud retseptid ja valmistanud road ülimenukasse “Köögikalendrisse”. Igapäevaselt on autor Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakoolis toitlustuse valdkonna juhtõpetaja.
Märksõnad:
Maaleht
toidud
toiduvalmistamine
Eesti
kokaraamatud
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Elisabeth Sild, Keedu- ja majapidamisraamat,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet. Odava ja tervisliku toidu retsepte,
Noarootsi Tervisliku Eluviisi Selts, 1992, hind: 4,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!