Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidustAutor(id): Markus Haxter
Kujundaja: Tiiu Allikvee
Kirjastus: Kunst
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Kristel Vetemäe
ISBN: 9789949437535
Lehekülgi: 256
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 133 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Maitse üle teatavasti ei vaielda. Aga kuidas on lood toidu endaga?
Markus Haxter räägib oma raamatus vaimustusega heast ja maitsvast toidust ning jõuab lõpuks juba tuttava tõdemuseni: toit peab olema just nimelt maitsev, see peab olema valmistatud kvaliteetsetest ja värsketest toiduainetest, ja seda tuleb valmistada hoole ning armastusega.
Tegemist ei ole traditsioonilise retseptiraamatuga. Klantsfotode ja lõputute retseptide asemel leiate siit hoopis põhjapanevaid teadmisi ja infot näiteks selle kohta, kuidas valida toiduaineid või millal on liha parajalt küps.
Tänu nendele nõuannetele õpite toitu paremini nautima - seda nii restoranis käies kui ka ise kodus süüa tehes.
Originaali pealkiri 50 einfache Dinge, die Sie über gutes Essen wissen sollten. Eesti keeles
Märksõnad:
toiduained
toidud
toiduvalmistamine
toiduretseptid
nõuanded
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 2,20 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot
Джина Кристанини Ди Фидио, Вилма Страбелло, Композиции из фруктов и овощей на вашем столе,
Ниола-Пресс, 2006, hind: 5,00 eurot
Aet Trisberg, Maitseelamused tervise heaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 8,00 eurot
Kiire pasta,
Varrak, 2005, hind: 5,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 17,00 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik,
Valgus, 2000, hind: 6,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 5,00 eurot
Eero Rannak, Toiduainete keemilise koostise ja toiteväärtuste tabelid,
Valgus, 1973, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 1953 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!