Markus Haxter, Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust, 2009 Kunst

Maitse üle teatavasti ei vaielda. Aga kuidas on lood toidu endaga? Markus Haxter räägib oma raamatus vaimustusega heast ja maitsvast toidust ning jõuab lõpuks juba tuttava tõdemuseni: toit peab olema just nimelt maitsev, see peab olema valmistatud kvaliteetsetest ja värsketest toiduainetest, ja seda tuleb valmistada hoole ning armastusega. Tegemist ei ole traditsioonilise retseptiraamatuga. Klantsfotode ja lõputute retseptide asemel leiate siit hoopis põhjapanevaid teadmisi ja infot näiteks selle kohta, kuidas valida toiduaineid või millal on liha parajalt küps. Tänu nendele nõuannetele õpite toitu paremini nautima - seda nii restoranis käies kui ka ise kodus süüa tehes. Originaali pealkiri 50 einfache Dinge, die Sie über gutes Essen wissen sollten. Eesti keeles Märksõnad: toiduained toidud toiduvalmistamine toiduretseptid nõuanded

Raamatu autoriks on Markus Haxter kasutatud raamatud pealkirjaga Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust on raamat kirjastuselt Kunst aastast 2009

mille on kirjutanud Markus Haxter antud 2009 aasta raamat Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust on Markus Haxter oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Markus Haxter, Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust vanaraamat.ee raamatupood Markus Haxter, Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust",
teema: Kokaraamatud

Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust
Pealkiri: Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust
Autor(id): Markus Haxter
Kujundaja: Tiiu Allikvee

Kirjastus: Kunst
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Kristel Vetemäe
ISBN: 9789949437535
Lehekülgi: 256


Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 133 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Maitse üle teatavasti ei vaielda. Aga kuidas on lood toidu endaga?
Markus Haxter räägib oma raamatus vaimustusega heast ja maitsvast toidust ning jõuab lõpuks juba tuttava tõdemuseni: toit peab olema just nimelt maitsev, see peab olema valmistatud kvaliteetsetest ja värsketest toiduainetest, ja seda tuleb valmistada hoole ning armastusega.

Tegemist ei ole traditsioonilise retseptiraamatuga. Klantsfotode ja lõputute retseptide asemel leiate siit hoopis põhjapanevaid teadmisi ja infot näiteks selle kohta, kuidas valida toiduaineid või millal on liha parajalt küps.

Tänu nendele nõuannetele õpite toitu paremini nautima - seda nii restoranis käies kui ka ise kodus süüa tehes.


Originaali pealkiri 50 einfache Dinge, die Sie über gutes Essen wissen sollten. Eesti keeles

Märksõnad:
toiduained
toidud
toiduvalmistamine
toiduretseptid
nõuanded

Hind: 10,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud, Valgus, 1981, hind: 3,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Kuldne magustoiduraamat. Üle 250 suurepärase retsepti, Varrak, 2010, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Ungari köök, Varrak, 1994, hind: 7,50 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 12,90 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 4,00 eurot
Solomon Mihhailovitš Bremener, Ühiskondliku toitlustamise hügieen. Anatoomia ja füsioloogia alustega. Õpik ühiskondliku toitlustamise ja nõukogude kaubanduse tehnikumidele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1958, hind: 12,00 eurot
Pagaritoodete valmistamise tehnoloogilised instruktsioonid, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1964, hind: 14,00 eurot
A. Kuznetsov, A. Romadin, L. Tompakov, D. Davõdov ; Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, Pagari tehmiinimum tarbijate kooperatiivide leivatööstuses, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1958, hind: 10,00 eurot
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis, TEA Kirjastus, 2006, hind: 45,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamisjuht Moodne perenaine, Postimees, 1937, hind: 22,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Võileivaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Vladislav Koržets. Toimetanud: Katrin Kuusemäe, Koržetsi kalaraamat, Forma Media AS, 2006, hind: 25,00 eurot
Angeelika Kang, Monika Kelle, Juusturaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 11,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda, Agitaator, 2012, hind: 8,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 2,50 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Seenetoidud, Perioodika, 1994, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Kotletid & kastmed, Varrak, 1993, hind: 3,50 eurot
J. Lindpere, Makaronitoidud, Valgus, 1970, hind: 1,30 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 2,80 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1745 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901